- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
turistakolbi
aktív tag
válasz
pityu8611 #26426 üzenetére
nekem nem. Asus 4850, majd Gigabyte6870 majd Gigabyte6870 CF(mind2 kártya venti kerregett egy idő után) majd 7950 sapphire vaporx majd Rx580 és soha semmilyen körülmények közt nem tettem defaultra a drivert frissítés előtt, és mindig a legfrissebb Drivert tettem fel. És esküszöm a VGA-m életére, hogy soha semmilyen problémám nem volt. 1x nem volt hogy régebbi drivert kelljen felrakni vagy ilyesmi.
Előtte Nvidiám volt.... had ne mondjam. villódzó textúrák, lila textúrák, Driver keresés, épp aktuális játékhoz.... AMi még a mai napig kötelező az nvidiánál.
Én maximálisan elégedett vagyok a pirosakkal. így közép kategóriába.
És az hogy ha gondolja az ember Youtubera 20.000kb/s el lehet 2 gombnyomásra sztreamelni belőle 1080p/60FPS-t FPS loss nélkül. az meg egyszerűen zseniális.Amikor ezt a kártyát vettem, hasonló áron volt 1070 valami nagyon olcsó féle.... mondtam hogy azért a pár fps-ért én nem vállalom be újra a szo**st... (ASUS ROG STRIXX O8G) 1400/2075 ön 62 celsius felett alig látni, 40-45% os venti profillal.
Am soha többé nem veszek nem Sapphire-t amd kártyából... oké szép és jó ez a strixxx de OCzhatósága magasan alulmarad a sapphire kártyákhoz képest. 1400 felett bármit állítok megy a fagyás x időn belül. ramoknál szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest