- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
redingitell #26629 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
redingitell #9599 üzenetére
legeslegfrissebb van fent
de ezt kipróbálom
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
redingitell #9474 üzenetére
Igen és akinek fontos lehet (nekem is), hogy a jövőben, ha esetleg egy játéknál már sántikál az RX 4xx, akkor még ott lesz mankónak a freesync.
-
macy
addikt
válasz
redingitell #8296 üzenetére
Eszik rendesen nálam is. 2 óra Star Citizen:
-
PlayMax
nagyúr
válasz
redingitell #8296 üzenetére
Na volt időm többet tesztelni a 470 Gaming X-et ,és idővel rájöttem ,hogy a ramoknak a végére nem tudtam eljutni ,mert az 1350gpu némelyik játékban sok volt ,így le vettem 1335MHz-re és a ramokat szépen ,lassan elkezdtem húzni.
Alapfesz .az egész és meglepetésemre nagyon nehezen jutottam el a végére ,kereken 1975MHz-n dobott a gép egy fekete képernyőt!
Le is esett az állam ,majdnem ki max.oltam az Afterburner t lehetőségét alapfesz.en.De a lényeg ,1700 és 1900MHz közt nem éreztem hatalmas előre lépést ,kb .1720MHz dobja meg aránylag a többi húzás meg szinte észrevehetetlen.
ITT egy 1335/1700MHz 3DMark Vantage eredmény
ITT meg egy 1335/1950MHz 3DMark Vantage eredményJól látható ,hogy a húzásra itt még csökkent az eredmény.
Heaven Benchmark 1335/1700MHz
Heaven Benchmark 1335/1950MHz
Itt meg nyertem kemény 2fps-t ,ezért nem éri meg számomra nagyon meghúzni a memoriákat ,1750MHz még dob vlmennyit többi meg már nem dominál sokat.
Véletlen redingitell válaszára nyomtam,új hozzászólásnak szántam.
-
myckey
veterán
válasz
redingitell #7961 üzenetére
ment privi.
-
myckey
veterán
válasz
redingitell #7918 üzenetére
Nekem XF270HU van.
Itt a crimsonban bekapcsoltam, és ennyi.
Játék közben monitor kezelőfelületében, meg tudod nézni hogy megy-e.
Ahol a frissítést írja ki, ott van az is hogy Freesync modban megy éppen. Valamint látod, hogy ugrál az FPS igazításához a frekvencia is.
De ezt nálam ha a Game modot bekapcsolom, akkor ki is írja a monitor sarkában, magát a frekit.Teljesen jól megy.
-
menpee
aktív tag
válasz
redingitell #7701 üzenetére
Az Asic quality csak azt határozza meg, hogy az elméleti tökéletes chiptől mennyivel tér el az adott chip rácsszerkezete, ezáltal mennyi szivárgási áram keletkezik a tranzisztorok működése közben. A kártyák működési szempontjából a gyártók természetesen alulméreteznek, tehát a hardver képességeit nem a 100%-os szintre lövik be alapnak.
-
Simi37
őstag
válasz
redingitell #7701 üzenetére
Egy érték ami 'elvileg' megmondja, h milyen minőségi a chip mennyire húzható vagy mennyire lehet alulfeszelni. Minél több az asic annál jobb 'elvileg'.
-
TIT
veterán
válasz
redingitell #7557 üzenetére
Ugrál az a 260X-nél is böngésző nélkül is.
Lacus83: Nem az a 900.- hol mennyi?De ennyiért férjen már bele,260X-hez volt 6 pines,ami a tápon amúgy is van.
-
válasz
redingitell #7559 üzenetére
böngésző gyorsítás
-
válasz
redingitell #7557 üzenetére
böngészőt használsz közben?
-
TIT
veterán
válasz
redingitell #7418 üzenetére
Gpu 0% és 242W-ot eszik amikor 225 a max?
Nekem Tombiba 2 gb-s karinál küszködik minden fullon,úgyhogy 4gb-nek elégnek kell lennie elvileg,habár azt írja 4gb-nél több kell,de csak reklámduma valszeg.
18 ropit meg nem ér a 8gb-s,habár ott a memo se 7000 hanem 8000,de azt lehet húzni a 4gb-nél is csak max.nem annyira.olymind1: Jó ár de csak 2 év gari és 1250-el olcsóbb csak és ki tudja mennyire megbízható a bolt.
Nem valami meggyőző,mintha egy raktár lenne.
Amúgy nem tudom,hogy ad az aqua 3 évet amikor mindenki 2-őt ad.
De legalább már megy lejjebb az ár,csak a 8gb-s irreális még.
Az olcsóbbak úgyse olyan gyorsak. -
myckey
veterán
válasz
redingitell #7387 üzenetére
Én Wattmannal piszkálódom.
Megspékelve egy kis MSI AB vel, de ez csak akkor kell, ha pontvadászatra indulok,( extra tunying ) vagy monitorozom a játékokat.
Persze van aki itt Trixxx re esküszik, más csak AB vel okoskodik.
Tapasztald ki.
Grat a kártyához!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
redingitell #7330 üzenetére
Egyre inkább úgy érzem, hogy király vétel volt 87e -ért az új MSI RX480 GamingX 8G.. 2 hete.
Én nem tudom, nem ismerem ezt a nagy freesync divatot. Már kb. 10 éve egy MVA paneles monitorral vandálkodom, az input lagja kegyetlen, a motion blur se hozott nekem semmi újat.. már 10 éve élvezem a max. 16ms válaszidőt.
Cserébe olyan statikus képminősége van amit még most is sokan megirigyelhetnének. Jó is ez a Syncmaster 242mp.. egy a baj vele, elég nehéz megtalálni (egyelőre nem is találtam) azt a monitort amire szívesen lecserélném. -
AtHoS
nagyúr
válasz
redingitell #7336 üzenetére
Én is most szemezgetek a freesync-es monitorokkal, de nem egyszerű a döntés, mivel szűkös a választék.
IPS monitor után nem váltanék TN-re, de a VA, IPS és társai paneles freesync monitorok között a freesync működési tartománya már problémás.
Ami paraméterek alapján számomraelfogadható kategória, az a 27"-os 2560x1440-es felbontású ASUS MG279Q monitor. Egyelőre ez a nyerő nálam, pedig 24" Full HD környékiben szerettem volna válogatni, de ott nincs ilyen freesync működési tartománnyal üzemelő normális panellel rendelkező monitor (30....90Hz) és még ez is messze van a 144Hz-től
-
macy
addikt
válasz
redingitell #7330 üzenetére
Üdv a klubban
-
giornalista
senior tag
válasz
redingitell #6017 üzenetére
és melyik monitort vetted végül? én is a freesync miatt akarok RX 470/480-at elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest