Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Apucy01
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
Igy akartam először tesztelni kiváncsi voltam rá...
őszintén kérdezem tőled ezek a hibák mit számítonak?
futtatam ma a fortnite - ot wv ban volt hiba a játékban semmi
Sniper elite 4 kimaxolva 2560x1080 hv ban hiba játékban semmit nem vettem észre...akkor most hibás vagy sem? szerinted? vagy csak a bios nem rá való....
-
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace
üzenetére
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace
üzenetére
ha lesz időm rá lököm
-
HSM
félisten
válasz
Thunderace
üzenetére
Ez a táblázat régen néha köszönőviszonyban sem volt a BIOS által valójában használt feszültségeknek. [link]
-
gimis
tag
Úgy néz ki lesz egy XFX bigboy rx 590. Csak beteszem és remélem sokáig jó lesz még. Új pasztával játékok alatt hogy melegszik 100%-on?
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace
üzenetére
-
hobizoli
nagyúr
válasz
EasyKnight
üzenetére
lehet ferden alla huto rajta, mert nem jo sorrendben voltak lehuzva a csavaraok
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace
üzenetére
-
EasyKnight
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Elvileg pár hete volt pasztázva, de nekem is ilyesmi volt a gyanúm. Nem az enyém a kártya, de az én gépemben is teszteltük, ezért írtam én. Azért gyanús kicsit, mert szó szerint 1 másodperc alatt veszít 50 fokot. Természetesen azért újra fogjuk pasztázni.
Köszi a választ
-
gimis
tag
Üdv. Rx 590 vagy rx 580at vegyek? Érdemes az 590et? Csak játék fullhdban.
8gb lenne mindegyik -
-
-
Csupingo
veterán
válasz
Apucy01
üzenetére
Lehet, hogy végig rosszat néztünk és rossz bios-t kértél a gyártótól. SKU alapján talán ez a változat van neked. Ennél 2000MHz-es a memória, a tiedre meg 2100MHz-es bios lett töltve. Talán ezért hibázik.
-
Apucy01
őstag
válasz
varmi2
üzenetére
hát hogy full gyári e azt nem tudom használtan vettem, totál tiszta és matricás, bár szerintem ez nem jelent ma már semmit.
Arra gondolok hogy hőpadok ki vannak száradva és padolni kellene vagy, a gyári bios nem ok valamiért.Igaz hogy azzal ami rajta volt nem néztem ilyesmit.
Véletlenül nem tudod milyen vastagságú hőpadok vannak ezeken a kártyákon?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
EasyKnight
üzenetére
mondjuk lehet ujra kene pasztazni...
-
EasyKnight
tag
Sziasztok

Van egy RX 580 Sapphire Nitro+ -os videókártyánk, ami mostanában fura dolgokat produkál.
Játék, vagy intenzív használat mellet a hőmérséklete felmegy 80 fokig, a ventik pörögnek 2400-3000 rpm között. Ha viszont leállítom a játékot, vagy az adott programot, akkor rögvest visszahül 30 fok környékére. Fizikalilag lehetelennek tűnik, hogy ennyire rövid idő alatt ennyit hüljön. Nem tűnik vészesen melegnek, ha megérintem.
Lehet valami driver hiba, vagy érzékelő, esetleg a kártya kezdi kilehelni a lelkét?
Hogyan lehetne tesztelni a kártya állapotát?
A válaszokat előre is köszi
-
Apucy01
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
És persze westlake kollégának aki föl pakolta.
-
Apucy01
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ez a valós nincs benne tuning
viszont nem ment föl simán a bios force kellet neki. -
Aprósólyom
addikt
-
Apucy01
őstag
válasz
Csupingo
üzenetére
Gyári bios kellet

Aprósólyom fórumtárs segitségével sikerült a gyártótól lekérni.
-
Thunderace
csendes tag
válasz
Apucy01
üzenetére
Nem vállalok érte felelősséget, de leírom, én hogy csináltam már egy párszor. Nem árt, ha van integrált vga, ha félresiklanának a dolgok. Mondjuk nálad a tégla esélye kisebb a két bios miatt.
Parancssorból kell rendszergazdaként (cmd).
atiflash -i , az adapter alatti számot kell majd használni, ez általában 0
atiflash -p -f 0 xy.romEnnyi. Imádkozás.

2.84-es atiflash verziót használok, emlékeim szerint az újabb verziókkal nem ment.
Saját felelősségre! -
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace
üzenetére
az meg mi ahhoz nem értek
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace
üzenetére
Igazad van zavar mert tudnia kellene.. és nem, úgy hogy itt ott be kell álítgatni
-
Apucy01
őstag
hát nem tudom én onnan az összessel megpróbáltam de mindenhonnan ez jött ill 1 volt ami fölment de azzal nem indult a kártya úgy kellet vissza tenni ami rajta volt

egy elég fura módon ment az is vissza ami rajta volt [link] -
Csupingo
veterán
válasz
Apucy01
üzenetére
Nem tudom, hogy ezt txt-be küldik e (még nem csináltam ilyet), de elvileg innen az első txt.
-
TIT
veterán
válasz
Thunderace
üzenetére
470 az gyengébb.
-
válasz
hegegabi80
üzenetére
Na ez jó hír ,maradnék az MSI AB nél ,ha van rá mód.
Az AMD Driver alapból felrakja a wattmant nem ? -
HSM
félisten
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Az alsó fokozatoknak szvsz a legegyszerűbb, ha hagyod, amit gyárilag kitalált, esetleg józan becsléssel létrehozol köztes állapotokat.
A gyári feszt annak idején így lehetett rendesen kitesztelni (ügyelve, hogy az általad említett RAM feszültségen ne akadjon fent) [link] . -
Aprósólyom
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Ha csak az utolsó állapotot állítod, de nem fogja a gém kihajtani a kártyát és visszaveszi a frekit a GPU, akkor hiába csak az utolsó stage-t állítod. Mintha nem csináltál volna semmit. A lineage pedig gondolom messze nem fogja annyira terhelni mint a heaven.
Viszont mivel a köztes stage-eken csak akkor megy a kártya, mikor nincs fullon terhelve, ezért azokat kb. egyenként kellene tesztelni. (én így szoktam, így is jöttek ki ezek a stage görbék)Vagy szimplán használod és majd kiderül. Ha pedig használat közben bekressel a driver, akkor pedig megemeled a feszt minden állapotban (1-7) 6,25mV-tal, ahogy mondtam. Ha megint bedől a driver, akkor újra emelsz a feszültségeken... és így akkor nem kell sokat szöszmötölnöd, de nagyjából OK lesz.
Ezen felül már úgy is csak pár százalékot tudnál finomhangolni.
Használd a driverben a profil mentés és betöltést. Sokat gyorsít, ha esetleg instabilitás miatt crash után újraindul a driver. -
válasz
abridabri
üzenetére
Kösz a válaszokat TIT, bobalazs , Aprósólyom
Majd ha megjön a kártya rászánok egy órácskát aztán ameddig eljutok úgy használom. .Heaven, ha fut ablakban gondolom elég terhelés neki . Az utolsó stage-t kell csak állítgatni ,ha jól értem .900mV 1050mhz ről indulok első körben -
Aprósólyom
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
PWR limitnél, laggolhat a gém, video engine függvényében. Ha kevesebbet akarsz fogyasztani undervoltolni érdemes.
Gondolom a lineage2 nagyon nem terhel. Én végig próbáltam 800mV-tól 1200mV-ig sok lépcsőben ezeket a kártyákat. 900mV körül nagyon barátságos fogyasztásra lehet levinni.
Az én kártyám pl. 937mV-on stabilan vitte az 1163MHz-t, 888mV-on pedig az 1050MHz-t.
Ilyen alacsony feszültségeknél viszont a VRAM-ot is undervoltolni kellhet, attól függ mekkora a deafult VRAM fesz, mert a kettő közül (GPU, VRAM) a magasabb feszültséget fogja adni mindkettőnek. Nálam a Paladins vígan elment erős undervolttal, 120 stabil fps-sel.
De neked nem biztos, hogy jók lesznek ezek az értékek. Sőt, nagy valószínűséggel nem.
Ha nem stabil, csináld azt, hogy minden egyes állapotnak a feülsztéségét megnöveled 6,25mV-tal (kerekítesz). Egészen addig növeled 6,25 lépésközökkel, míg stabil nem lesz. 2-3 szintlépésnél nem hiszem, hogy többet kell finomhangolj, úgyhogy sok időt nem fog elcseszni. Én már eleget elcsesztem helyetted...
Jah a VRAM nálam egész szép értékeket vesz fel, azért mert Samsung RAMos. Viszont a VRAM frekvenciát hagyhatod gyárin is. Legfeljebb a feszültséget csökkentsd, ha magasabb lenne a GPU-nál. -
-
Hamarosan érkezik a kisgépembe ( 4690k / 16gb ram ) egy RX 470 8gb . Csak lightos ősrégijáték lesz rajta futtatva (Lineage2) ami alig használja a VGA-t . Szóval érdemes lenne undervoltolni ,ne pörögjön feleslegesen.
Viszont nem volt Radeonom vagy 10éve Visszaolvasgatva kicsit ,ha jól értem akkor ezeket már wattman-al kell UV zni ? Videók alapján brutál bonyolult , több lépcsős állítgatás stb . Nem szánok rá napokat a beállításra, akkor inkább fusson alapon.
MSI AB vel nem működik az mint NV vel ,hogy lehúzom a power limitet 70% -ra és kész is vagyok ? -
Aprósólyom
addikt
válasz
Apucy01
üzenetére
Azt mi nem fogjuk tudni megmondani 100%. Sapphire oldaláról pedig azt se lehet megtudni, hogy a két BIOS milyen órajeleket kellene beállítson.
Sokkal kevesebb görcsöléssel pontot lehet tenni a feladatra, ha hivatalos sapphire supporttól kikéritek a a 2 VBIOS-t. Én már kértem. Segítőkészek és gyorsak.
Ha jönnek hozzád, vegyétek ki a kártyát és írjatok fel, de legjobb ha lefényképeztek minden számot/feliratot tartalmazó matricát. Mindet. Azokat elküldve, a sapphire küld helyes BIOS-t.
De akár be szokták kérni a most rajta lévő 2db VBIOS-t is, úgyhogy azt a kettőt is le kellene menteni GPU-z-vel, mikor jön hozzád a tag, aki segít.
Ha kell segítség az angol levél megírásában, szólj.
SAPPHIRE Customer Service Center (sapphiretech.com)Ui.: Egyébként pedig szerintem fogadd meg #47624 HSM tanácsát. Kva sok áramot zabál a kártya a gyári beállításokkal. 1400MHz felett pedig különösen. 1300MHz bőven elég annak a kártyának. Tudom, mert van nekem is.

A VGA-k, már lassan egy évtizede gyári OC-val jönnek. Mondhatni a boost megoldások azok. Rendesen túllövik a tranyókat az optimális üzemi fesz fölött, hogy minél olcsóbban adjanak el a vásárlónak nagy teljesítményt. -
Apucy01
őstag
Legyen szives tud segítsen már az amdvbflash_win használatában és a két bios közül amit linkeltem nézze már meg mellyik jó a kártyához. köszönöm szépen!
szerintem du. 2 körül leszek.
-
Apucy01
őstag
Most már kezdem föladni....
itt olvastam hogy egy srác ugyan ilyen kártyával ugyan igy járt [link] neki a driver reinstall megoldotta, megpróbáltam én is persze nekem maradt ugyan az....
-
Apucy01
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
Erre én is gondoltam, az eladó szerint sosem volt rajta bios mod.... és ő sosem bányászott vele.. Ami furcsa hogy úgy néz ki mintha most jött volna a gyárból (és ez nem tulzás sehol egy karc egy porszem az összes matrica hófehér semmi sárgulás ilyesmi sehol.
Viszont ha módosították a biost akkor nem értem miért az oc helyére tették a "csendes biost"
Lehet hogy a "csendes bis helyén semmi nincs vagy egy bányász bios lehet ott?
De ha igy van valamelyik a kettő közül attól még helyre lehet álítani valahogy az eredeti állapotot?
-
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace
üzenetére
Sajnos csak holnap után tudom megtenni mert mozgássérült vagyok és segítség kell hozzá....
a GP-Z ből ezeket tudtam még kiszedni.
Nem tudom ha át kapcsoljuk és nem ibdul el a kártya akkor vissza kapcs és marad ez a bios?
egyik ismi szerint nem is SE hanem sima nitro+ csak raktak rá egy olyan (ruhát) nem néztem én semmit csak hogy szinteb uj örültem neki mint majom annak a bizonyosnak be a gépbe és gó csak feltüntek ezek a dolgok ahogy olvasgattam itt és nézelődtem.
ha másik biost kap akkor egyiket az egyik kapcsoló állásban kell föltenni a másikat a másikban? vagy hogy van ez?
-
Csupingo
veterán
válasz
Apucy01
üzenetére
Ha ez a kék, akkor szerintem 1430 a magasabb órajel. Azt nem tudom, a sapphire miért adott ki 20 féle rx változatot. Van ahol a memória órajel tér el, van ahol a gpu órajel, van ahol a stream processzorok száma, stb.
Az a biztos, ha megnézed a szériaszámot.
(#47618) HSM: most ide vettem az 570-et is. Ott nagyobb kavar volt a stream processzorokkal és az órajelekkel.
-
Apucy01
őstag
Srácok ennek a karinak mennyin kellene mennie gyárilag?
Sapphire RX580 8Gb NITRO+ SPECIAL EDITION
úgy tudom 1410 körül de!
Ennyi ! igaz a Bios kapcsolót nem kapcsoltam sehová úgy van ahogy megérkezett a kari..
A Sapphire oldala szerint pont hogy teljesítmény módban van... kezdem nem érteni a dolgot..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hogyan kell használni a BIOS kapcsolót?
A folyamat nagyon egyszerű. Először is nyilvánvalóan ki kell kapcsolnia a számítógépet, és az oldalsó panel levételével be kell jutnia a házba. A BIOS kapcsoló a nyomtatott áramköri lap szélén, a videokimeneti csatlakozók közelében található.
Állítsa a kapcsolót balra (a videokimeneti portok felé) az ujjával a csendes mód bekapcsolásához. Jobbra forgatva aktiválja az agresszívabb – és hangosabb – teljesítménymódot. Ezután csak csukja be a számítógép házát, és kapcsolja be újra a számítógépet.
Végső soron Önön múlik, hogy hajlandó-e feláldozni néhány képkockát egy csendesebb rendszerért, vagy a teljesítmény a fő prioritás, a kissé magasabb működési zaj ellenére. Egy kapcsolóval eldöntheti! -
Erunosta
tag
Igazándiból az a kérdésem, hogy magasabb feszültség okozhat-e vibrálást?
Illetve a beállított mV-ok azok célértékek vagy maximum engedélyezett értékek? Mivel HWINFO64 mindig magasabbakat mér/mutat maximumnak mint amiket beállítok. Pl. most mutatott 1050mV-ot pedig mag csak 763MHz-ig ment fel (769-875mV a beállitás State 1-2), igaz vram 2000MHz volt, de az akkor is elvileg 950mV-nak kéne lenni maximum, vagy nem?
Ha a magnak nem árt (ezt én laikus nem tudom), ha magasabb feszültséget kap alacsony órajelen akkor lehet érdemes lenne felraknom 1000mV-ra VRAM feszültséget? Lehet kevés neki a beállított 950mV? Mert ugye játék alatt mindig biztosított a maghoz belőtt State 7 magas feszültség. Ott nem is vibrál a kép. -
Erunosta
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ezen az oldalon nagyon elöjön a vibrálás: [link]
Ott lent van egy villogó kis könyvecske ikon, arra ráklikkelsz, következőn a Devotion gombra fent és bejön egy ilyen csillagkép. Na itt elég intenzíven jön a hiba, gyakran bevillan a kép, ilyen pirosan, hol csikosan.
Ezen memória 2000 MHz-en megy míg a core 600-900 között. Ezért jutottam erre a következtetésre.
Azt nem tudom hogyan bizonyosodhatok meg a bios eredetéről. Száma alapján találtam ilyet neten.
BIOS: 015.050.002.001.000000 (GPU-Z szerint)
Első tulajtól szereztem aki nem nyult hozzá bioshoz, ő már boltból így vette. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Erunosta
üzenetére
Képhiány lehetne még aktív szinkron hiba miatt, ami lehetne monitor/kábel/VGA/driver. De ha tényleg csak bizonyos esetben jelentkezik, akkora jó felé tapogatsz. Viszont a VRAM órajelet nem tudod így paraméterezni.
A képhiány tapasztalatom szerint ilyen esetben azért keletkezik, mert a különböző GPU és/vagy VRAM órajel-feszültség állapotok, statek között ugrál a VGA. Viszont a hirtelen frekvencia váltásokhoz nem tartozik kellően stabil feszültség. Emelni kell a feszültséget vagy csökkenteni a frekvenciát. Azt már neked kell kitapasztalni, hogy melyik állapotokra igaz. GPU-nál van 7, VRAM-nál van 3 de ebből csak 2-t tudsz állítani.
Egyébként megbizonyosodtál már arról, hogy eredeti BIOS van rajta? -
paprobert
őstag
válasz
Erunosta
üzenetére
"Ez azt jelenti, hogy a 750-875mV (ami a mag State0-2 állapotához kell) helyett ilyenkor is 950mV-ot kap a mag is."
Ez pontosan így van. VRAM feszültség az a VRAM aktív állapotában a minimum feszültség. A mag órajeltől függetlenül ezt biztosan meg fogja kapni a kártya, vagy többet, ha a mag órajel magas tartományban van.
"Emiatt artifactol/vibrál a kép."
Ez viszont nem helyes következtetés. Az általad problémaként jegyzett indokolatlanul magas feszültség csak magasabb fogyasztást okoz, vibrálást biztosan nem.
Én általános driver instabilitást, esetleg rakoncátlankodó Freesync monitort sejtek inkább a vibrálás mögött.
A Steam-ben, böngészőkben ki lehet kapcsolni a hardveresen gyorsított felületet. Érdemes tenni egy próbát nélküle. -
Erunosta
tag
Sziasztok, egyszer régebben írtam, hogy böngészés/filmezés/Steam felület közben olykor bevillan a kép, míg 3D játékoknál nincs semmi baj. (Sapphire RX 580 Nitro 4GB, ahol gyárilag az új bios már 2000MHz-en viszi memóriát)
Sejtem már mi lehet ennek az oka. Ez pedig a VRAM feszültsége. Ami be van állítva vramhoz feszültség (950mV) az a minimum amit a kártya biztosít, ha jól tudom, mikor 2000 MHz-en megy. Böngészés közben, bizonyos oldalakon előfordul hogy míg a mag alig megy 600-900 MHz-en, de a memória már 2000-en. Ez azt jelenti, hogy a 750-875mV (ami a mag State0-2 állapotához kell) helyett ilyenkor is 950mV-ot kap a mag is. Emiatt artifactol/vibrál a kép.
Kérdésem:
Lehet-e valahogy limitálni/hozzáigazítani mag órajelhez vram órajelet? Pl 1000 MHz-ig a memória is max 1000MHz vagy 1750MHz lehet? Akár úgy, hogy mag state 2-ig vram csak state 1 lehet maximum. -
Apucy01
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Szia!
nekem az ASIC quality 78.3%
nem tudom ez jó e vagy rossz. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Apucy01
üzenetére
Így igaz, ahogy Bobalazs mondja. De hogy ne kelljen túl sok időt elcseszned, itt van pár, képekkel szemléletes példa:
#47283 Aprósólyom
#47365 AprósólyomAz ASIC quality-t a GPU-zvel tudod ellenőrizni. Ott mellette találsz apró infót is, hogy miként kell értelmezni. Az én 77,9%-os példányomhoz képes pedig nagyjából tudsz viszonyítani.
A képeimen látható feszültség/frekvencia kombók már 15-20mV-tal túl lettek lőve a stabilhoz képest is, mert inkább érdekel a stabil működés, mint a végletekig finomhangolt állapot.
Annak függvényében, hogy mit akarsz elérni, ez nagyjából irányadó (de persze minden chip és személyi preferencia más):
1. alacsony fogyasztás, mert a teljesítmény bőven elég: 950-1100Mhz-re érdeme belőni
2. kiegyensúlyozott fogyasztás/teljesítmény: 1150-1250MHz (szerk.: ugye az eredeti rx4** chipek nem véletlen ezen freki tartomány körül jöttek ki. Az 5** sorozattal pedig nem változott a gyártástechnológia, csak finomhangolták, hogy még magasabb órajelen járhassanak, amivel már kvra elszált a fogyasztás. És még finoman fogalmaztam...
Pl. gyári RX 480: base clock: 1120MHz, Boost clock: 1266MHz. Nem véletlenül.
Aztán egyes OC 580-ak pedig már 1411MHz körül járnak...
nagyon durván elszállós fogyasztással, miközben a teljesítményüket marginálisan növekszik a fogyasztáshoz képest.)
3. teljesítmény orientált: 1250MHz++, 1300MHz +Még 1 hasznos infó undervolt szempontból: A GPU és a VRAM feszültségei közül a magasabbat fogja belőni mindkettőnek. Ez kihat a fogyasztásra. hiába lősz be mondjuk 900mV-t a RAM-nak, ha a GPU-nak mondjuk 1100mV-t adsz. A VRAM is 1100mV-t fog kapni. Ami azért érdekes, mert ilyen értékeknél már ott is keletkezik hő rendesen pici felületen, illetve simán számít 15-20wattot szélső esetben.
-
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
2 napja sikerült 1 rx580 szereznem egészen pontosan ezt [link]
eddig hibátlan szinte uj sehol 1 karc vagy porszem, lenne 1 kérdésem tudna nekem valaki segíteni az alulfeszelésben? -
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nem teljesen ugyanaz a MS és a másik verzió.
-
-
Aprósólyom
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Nem lehet, hogy ez azért van, mert AMD nem mindig hitelesíti WHQL-ra a drivert, és ha ilyet teszünk fel, vagy az AMD software-ben bekapcsolva hagyjuk a frissítést és aztán feltesz egy nem WHQL példányt, azt majd a windows update le akarja majd cserélni?
Én emlékeim szerint mindig WHQL driverekt tettem fel, és az ADD software-ben mindig letiltottam a driver automata updatet.
Lehet ezért nem találkoztam volna sose ezzel a "bug-"gal? -
Aprósólyom
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Jah nem... csak tavaly augusztusi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az igen! Nem is sejtette volna, hogy vannak gyári példányok 2000MHz felett. Remélem sokáig szolgál majd hibátlanul!