Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyKnight
tag
válasz
hobizoli #47668 üzenetére
Elvileg pár hete volt pasztázva, de nekem is ilyesmi volt a gyanúm. Nem az enyém a kártya, de az én gépemben is teszteltük, ezért írtam én. Azért gyanús kicsit, mert szó szerint 1 másodperc alatt veszít 50 fokot. Természetesen azért újra fogjuk pasztázni.
Köszi a választ -
EasyKnight
tag
Sziasztok
Van egy RX 580 Sapphire Nitro+ -os videókártyánk, ami mostanában fura dolgokat produkál.
Játék, vagy intenzív használat mellet a hőmérséklete felmegy 80 fokig, a ventik pörögnek 2400-3000 rpm között. Ha viszont leállítom a játékot, vagy az adott programot, akkor rögvest visszahül 30 fok környékére. Fizikalilag lehetelennek tűnik, hogy ennyire rövid idő alatt ennyit hüljön. Nem tűnik vészesen melegnek, ha megérintem.
Lehet valami driver hiba, vagy érzékelő, esetleg a kártya kezdi kilehelni a lelkét?
Hogyan lehetne tesztelni a kártya állapotát?
A válaszokat előre is köszi -
EasyKnight
tag
Sziasztok
Van egy MSI Armor RX580-asom, amin szeretném lecserélnia hűtést, valami masszívabb, minőségibb darabra. Létezik valamiféle készlet?A problémám egyébként az, hogy bizonyos feladatoknál egy erősen búgó (vagy sípoló) hangot ad a kártya, akkor is, ha éppen nem ia dolgozik a hűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest