- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
válasz
Thunderace #47694 üzenetére
Ex bányász nitro rx470 8gb 970mV nálam, gondolom az se gyári...
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace #47753 üzenetére
Megtörtént agyan az volt a helyzet.
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace #47693 üzenetére
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace #47693 üzenetére
ha lesz időm rá lököm
-
HSM
félisten
válasz
Thunderace #47694 üzenetére
Ez a táblázat régen néha köszönőviszonyban sem volt a BIOS által valójában használt feszültségeknek. [link]
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace #47690 üzenetére
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace #47684 üzenetére
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace #47655 üzenetére
az meg mi ahhoz nem értek
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace #47653 üzenetére
Igazad van zavar mert tudnia kellene.. és nem, úgy hogy itt ott be kell álítgatni
-
TIT
veterán
válasz
Thunderace #47644 üzenetére
470 az gyengébb.
-
Apucy01
őstag
válasz
Thunderace #47620 üzenetére
Sajnos csak holnap után tudom megtenni mert mozgássérült vagyok és segítség kell hozzá....
a GP-Z ből ezeket tudtam még kiszedni.
Nem tudom ha át kapcsoljuk és nem ibdul el a kártya akkor vissza kapcs és marad ez a bios?
egyik ismi szerint nem is SE hanem sima nitro+ csak raktak rá egy olyan (ruhát) nem néztem én semmit csak hogy szinteb uj örültem neki mint majom annak a bizonyosnak be a gépbe és gó csak feltüntek ezek a dolgok ahogy olvasgattam itt és nézelődtem.
ha másik biost kap akkor egyiket az egyik kapcsoló állásban kell föltenni a másikat a másikban? vagy hogy van ez? -
Aprósólyom
addikt
válasz
Thunderace #47597 üzenetére
Bocs, a nemet valahogy nem olvastam. Úgy olvastam ki, hogy te árulod.
Biztos reggel volt és homályos....
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Thunderace #47585 üzenetére
no offens, de az ÁSZF tiltja a dupla regisztrációt. Kértél tőlük külön engedélyt?
Egyébként meg respekt a YT vidikért. -
cech19960320
tag
válasz
Thunderace #47587 üzenetére
Nem nyert sajnos.
quadro ad képet, rx570 nem.drivereket legyalultam, most hàtha.
Eszközkezelőben látja is a kártyát. -
Peterhappy
őstag
válasz
Thunderace #47561 üzenetére
Sajnos nekem is úgy tűnik
-
Peterhappy
őstag
válasz
Thunderace #47557 üzenetére
Huha, nem gondoltam volna, hogy a memoria is szamit. Koszi szepen!
Kivancsisagbol meg ezt ki fogom probalni, ha siman felmegy, biztosan nem lesz vele gond.
Ha nem, akkor support.@Aprosolyom: Le
Azzal kezdtem. Nem kockaztatok.
-
Thunderace
csendes tag
válasz
Thunderace #47557 üzenetére
Ráadásul nem a gyári bios van a kártyán, ahogy látom, így csak force bios flash fog működni...
Vagy véletlenül került a gyengébbik rom a kártyára, vagy direkt. Mondjuk több választás nincs is ebben a tekintetben.
Ha a gyári rommal nem lesz stabil, akkor meg is van miért ez a rom van rajta.... -
válasz
Thunderace #47478 üzenetére
Köszönöm,de az enyém MK1-es. (Fehér-fekete) vagy az mindegy?
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Thunderace #47377 üzenetére
Akkor remélem úgy is van. Viszont ha esetleg érdekel tutira, biztos találsz a PH!-n elektrotechnikai topikot, ahol fénykép alapján megmondják, hogy mennyire megfelelő a módosításod hosszú távra.
VRAM elég alacsony feszen eltáncikál. Nálam egy 580 Samsung VRAM-ja, egy erősen undervoltolt beállítással kb -150mV és -50Mhz (825mV@1700MHz). Gyárilag tényleg elég magasa feszültséget szoktak megadni. Biztos azért, hogy működjön olyan régiókban is, ahol a napi nyári középhőmérséklet 40fok... Le ne fagyjon a parasztnak.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Thunderace #47373 üzenetére
Igen-igen láttam a "DIY hacket".
Az egész gondolatmenetnek csak az a lenne a lényege, hogy ne legyen fullon járatva egyik 12V ág se, a táp élettartama miatt.
Érdemes lenne undervoltolnod a VGA-t is, mert a Radeon rendes körülmények között a TDP limit ellenére is fel tud venni 5-20%-kal többet 1-1 pillanatra.
Ha a VRAM 975mV, szinkronizálnám a GPU max feszültséget hozzá és levinném 975mV-ra, ahhoz keresnék egy stabil frekvenciát. Valahol kb. 1175-1250MHz között valahol bírnia kellene a GPU-nak 975mV-on. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Thunderace #47371 üzenetére
Jó, hát ez már nagyon szélsőséges terhelés. Én a saját gépemre se küldenék egyszerre Prime95-t és szőrös fánkot.
Ebben nem olyan táp van, amiben 2 12V ág van, az egyik 14A a másik 16A. Ennek fényében én tovább limitálnám a VGA-t.
Plusz: szoftveres limit vagy BIOS mod amit használt TDP limitre? Mert ha szoftver és valamiért defaultra teszi magát az AMD adrenalin, akkor a gyári mennyi lesz 150W?
Az össz terhelés még nem is annyira gáz. Inkább az ágankénti terhelés kérdéses.
Vagy azt korábban kimérted pl lakatfogóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged