Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ezért is vettem meg kérdeztem végig vétel előtt.
Kb. ilyesmit láttam anno is, a bányászok is nyilván hasonló perf/W-tal nyomták... 120W-nál nem akartam többet fogyasztó kártyát. Gyk. játék nélkül még a 1050Ti is overkill volt nekem, de ha ár/értékben jó akkor végül is állhat a gépben úgy is, ha csak félévente egyszer használom ki igazán. Viszont emiatt fontos, hogy ne legyen nagyon elszállt fogyasztása. Abból már kinőttem, hogy küzdjek a sok hővel meg a csendért.
Csak az lepett meg, hogy a gyári default tesztek alapján is eleve hűvös/nem annyira nagy étvágyú volt a Nitro. Itt meg nem ez látszott első indításra.
Aztán meg az volt fura, hogy nem javult tovább a feszt drasztikusabban levéve. De nyilván nehéz lett volna, ha valósan nem ment lentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest