- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Ilyenkor Process Explorer elindít, az oszlopfülekre jobb gomb Select columns, Process GPU fülön kipipálni GPU usage. Máris lehet látni mi járatja a kártyát.
-
krizsi94
csendes tag
Csáó
Hasonló problémám Nekem is volt, csak egy Rx 480-nal, 3 fajta vírusírtóval is átvizsgáltattam a gépet, de egyik se találta meg a problémát. Már majdnem újraraktam a rendszert, amikor az egyik fórumtárs segítségével megtaláltam a bányászvírust szerencsére.
Windows Defender User Interface néven futott a kis szemét, remélem tudtam segíteni. -
Gainka
őstag
He he, nyugi
Pont azért gondolkodtam ezen mert kiszána is lehet amd-je lenne most ha mondjuk 2-3 kártya lenne a 470 alatt. Pontosan ezért mert amd-t akarok én is venni megint de az ujdonság ereje tudod, jo lett volna valami mást, na de majd meg variálom azzal hogy most nem nitrot veszek
De előtte meg várom a ryzent
-
Dumm-dumm
csendes tag
Éppen azért álltam neki új kártyákat nézni.Én úgy kezdtem,hogy GTX 650 de annál jobb a TI változat ezért inkább azokat néztem.Eszembe jutott,hogy a GTX 750 TI erősebb jóval és alig fogyaszt többet.De egyszerűen egy GTX 750 TI sincs 30 alatt ha véletlenül igen rá két percre már jegelve van és el is vitték.35-ért meg már van alap MSI RX460-as ami se nem 4 se nem 3 éves hanem egy teljesen új architektúrája van erősebb és időt állóbb.Nagyából akkor rendeltem meg az Asus RX460 OC-s kártyáját mikor írtál.Kiváncsi leszek milyen az amd-s driver miket hogy lehet állítani és hogy ugyan az lesz e az élmény.Mint anno amikor a Geforce FX5200-as kártyás gépemet lecseréltem a GT440-re(jelenleg is ez van a gépemben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest