- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehhez:
Ugyanezt eljátszottam én is a 470-nel. Kari be, gta indít, minden csutkára, mert miért ne, aztán ahogy játék közben ráakartam tenni egy 2xmsaa-t kivágott ezzel a hibával mint nálad. Én a biztonság kedvéért beállítottam egy nagyobb fix lapozófájlt (4giga-8giga méretben, előtte 2-4 giga volt), azóta nem volt ilyen a GTA-val. Nálam 6,5 volt a ramhasználat amikor bejött az ablak. -
MK VII
veterán
A 7770 sem tudta kihasználni.. Tudod mi tudja kihasználni? Egy minimum RX480 szintű kártya.
Az, hogy x16 helyett csak x8-at használ egy kártya az egy GTX1070-1080 szintű kártyánál észrevehető. Természetesen PCI-E 3.0-ról beszélek.
Semmi különbség nincs egy RX460 szintű kártyánál x8 és x16 közt.. Nulla... -
MK VII
veterán
"És hogy hogy egy hd7770 x16-os?"
Ezt a gyártótól kéne megkérdezned, de valószínűleg azért, mert tök felesleges az x16. Semmivel nem lesz jobb a kártya.Drivert a 16.9.2-test tedd fel vagy akár a legújabbat.. Próbálgasd őket, hogy melyik jó. Valakinek ezzel valakinek amazzal vannak gondjai.. Kb egyik sem tökéletes.. Talán a 16.9.2-tes az ami vállalható.
Egyébként szinte csak a különböző játékok miatt adják ki az újabbnál újabb drivereket.. Ha nem játszol olyan játékkal amihez pl kell a legújabb akkor felesleges feltenned.
Nekem pl az új driverrel fps droppjaim voltak Doom-ban és kevesebb volt az fps-em Overwatch-ban.. Visszaraktam a 16.9.2-tes drivert azóta semmi bajuk a játékoknak..
Változó, hogy kinek melyik lesz a megfelelő. -
Lmh
őstag
Láttam kérdésed, de csak lapítottam, mert nem sokkal korábban én is ezt próbáltam kideríteni, de nem nagyon sikerült. Vagyis végül is azt sikerült kiderítenem, hogy tök mindegy xD
Nemzetközi fórumokon is olvasgattam és ott is ez volt az álláspont.
Ha teljesen elfogulatlan vagy, akkor azt vedd amelyik a legolcsóbb, legjobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest