- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
BlessedElroy #22245 üzenetére
akkor ebay.uk vagy gumtree
énis lehuztam jopár évet
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
BlessedElroy #22243 üzenetére
Van itt jopár db hirdetve.azok legalább kilettek probálva és nem zsákbamacska+joval olcsobb.
-
fanti
addikt
válasz
BlessedElroy #22125 üzenetére
Az nagyon furcsa tényleg!
Mást küldtek......
-
TTomax
félisten
válasz
BlessedElroy #22131 üzenetére
Privi ment...folyt. ott...
-
TTomax
félisten
válasz
BlessedElroy #22129 üzenetére
Ezért nem szoktam rendelni,hanem lemegyek a scanba,ha nem stimmel másnap már viszem is vissza nyitásra..igen ritkán van gond...ám azért két 8pines PCI-E powert dugj rá,mert nem fog elindulni 6+8-al...
(#22129) Elroy1980
Nincs vele különösebb baj,nem azért írtam,hanem mert neked elvileg nem ez van...amugy 14-töl szabin vagyok két hétre,ha gondolod ránézhetünk a lapra is,meg ha addig nem lesz kártyád van egy ref MSI7970en occsón...ajtótámaszték jelenleg a dobozában... ha esetleg CFet akarsz... Ilyen-e,hagos fajta,de ez működik... -
TTomax
félisten
válasz
Most néztem utána,modellfrissítés volt.. a 2X8pinnel jönnek ki ezek most már...ugye kék nyákos?Nem kell vele foglalkozni,ez a modell a Vapor-Xel együtt frissítést kapott....egyébként voltage lockos kártya.Source....Bár ahogy nézem ez a Dual-X...
-
TTomax
félisten
válasz
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Akkor az oldal rosszul írja. A nem referencia 7970-eknek általában 2x8 pines csatlakozója van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BlessedElroy #22123 üzenetére
Ezt nem értem.
-
asaca
tag
válasz
BlessedElroy #22102 üzenetére
Elvileg a kártyán van 1-2 bios állás.Egy pici kaplcsolo.Azt probáltad?
-
poli27
veterán
válasz
BlessedElroy #22105 üzenetére
[link]Power Connectors: 8-pin + 6-pin
Itt azt írja 6+8 kell neki akkor miért van neked 2 db 8-assal bekötve?
-
apollo12
veterán
válasz
BlessedElroy #22105 üzenetére
képet tudsz a bekötésről ?
-
poli27
veterán
válasz
BlessedElroy #22081 üzenetére
2x 6 pin plusz 2 pin log mellette
A linkelt kártyához 8+6 pin kell,a 8 pines is be van dugva, mert ide azt írtad lóg mellette,nem egyértelmű
2db 6-ossal nem fog menni
-
Hoorus
őstag
válasz
BlessedElroy #22094 üzenetére
Clear Cmos gombot keress! Ha nincs gomb, akkor jumperrel kell. Annak is ott kell lenni valahol, jellemzően a VGA alatti részen. Pár mp-re átrakod a jumpert a másik tűre, aztán vissza..
-
pcsabat
őstag
válasz
BlessedElroy #22089 üzenetére
HDMI-vel van rákötve a monitorra? Nálam volt olyan, hogy bizonyos HDMI kábellel nem adott képet a vga (gondolom szabványok miatt). Ebben nem vagyok jártas, hülyeséget nem akarok írni, de ha HDMI akkor próbáld meg DVI kábellel is.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
BlessedElroy #22091 üzenetére
ha másik lapban sem megy a vga akkor az valoszinüleg hibás lesz.ha csak a tiedben akkor viszont reseteld sürün a lap bios-át mert nekem is volt z77-es msi-m és mikor egyszer bekapcsoltam az igp-t,utánna kb 20x kellett bios resetelnem mire levette és tudtam használni megint a vga-t
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
BlessedElroy #22089 üzenetére
kitöl vetted és melyik vga-t? privátba linkeld már be a hirdetést
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
BlessedElroy #22085 üzenetére
nézd már meg elöször,hogyha alaplap itegrált vga-ra kötöd a monitort megy e?ha igen akkor nézd meg biosban az igp.beállitást ,ha auto-n van rakd át disable-re és utánna probáld a vga-t bekötni.
-
Raggie
őstag
válasz
BlessedElroy #22085 üzenetére
Alaplap gyanús... Ha további pár teszt után is ez a helyzet.
BIOS töltőképernyő van? Vagy az sincs? (mindkét gépnél)
-
Raggie
őstag
válasz
BlessedElroy #22077 üzenetére
Omg... ilyenkor kibontja a gépet az ember, odaguggol és megnyomkodja, ellenőrzi saját kezével. Ezekben a dolgokban jó TELJESEN biztosnak lenni, mert eléggé idegesítő tud lenni ha szórakozol napokat, esetleg heteket egy drága alkatrésszel és a végén kiderül, hogy nem volt bedugva/kontaktos a kábel.
SZERK: najó, látom, hogy te is megbizonyosodtál rendesen a dologról!
Esetleg érdemes kipróbálni mondjuk hdmi-kábellel TV-n vagy hasonló (nem tudom, milyen megjelenítő eszközök állnak rendelkezésre)
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
visszaraktama a m'sik kartyat, azzal sem tortenik semmi. szoval vmi kabelba....s lehet. de merre? en hulye vagyok ilyenekhez.kabeleket megneztem, elvileg jol vannak. gyakorlatilag nem, mert a 670/el sincs kep mar.
bocs, de angol billentyu.Na de megy 2 kabel a tapbol a kartyara. 2x 6 pin plusz 2 pin log mellette.monitor kabel rendben van.
merre lehet meg vmi?fel oraja meg bf3 aztam. szoval eddig rendben volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Postán érkezett a kártya? Lehet kapott pár rúgást útközben.
Próbáld másik PCIe portba dugni. -
apollo12
veterán
válasz
ha több slott van a lapodon probáld meg egy másikon, egyébként ha nincs bedugva normálisan a táp kábel, attól még pöröghet a venti
-
válasz
Bios Reset, 1 rammal próba, kábel ellenőrzés (!!)...szokásos eljárások.
-
Raggie
őstag
válasz
BlessedElroy #22075 üzenetére
Tápkábelek be vannak dugva rendesen(mármint a VGA-ba)? PCI slotban is passzintosan benne van?
Monitor kábel mindkét vége rendesen bedugva?Ha mindez stimmel, akkor próbáld ki másik monitor kábellel, vagy másik PCben.
Boot képernyő van? Alaplapi bios meg ilyesmi, vagy már az sincs?
-
Formaster
addikt
válasz
BlessedElroy #21648 üzenetére
Más meg azt mondta, hogy a sapphire-nak rezonál a hűtése bizonyos fordulatszámon....
Powercolor Radeon HD 7970 és mi a helyzet ezekkel a ref kártyákkal? Nagyon jó árban láttam, iszonyat hangos?
-
daveoff
veterán
válasz
BlessedElroy #21644 üzenetére
Itthon ez a kártya eleve 10k-val olcsóbb, plusz a postaköltség kintről sztem elég húzós. Ennyiből már itthon meg tudja venni a kártyát, és hozzá külön a játékokat is.....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BlessedElroy #21584 üzenetére
Ha teheted ne a boost-osat vedd. Tuning során érhetnek meglepetések.
-
válasz
BlessedElroy #21541 üzenetére
Most nem sorolnám fel, de érezhetően kevés lenne alapon a 60fps-hez sokszor.
7900-nál a tuning alap
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
BlessedElroy #21534 üzenetére
táp az tutira kevés 2 7970-nek
-
haddent
addikt
válasz
BlessedElroy #21534 üzenetére
A tápban nem lennék biztos, főleg ha húzni is akarod. A proci 4.5GHz körül szerintem elég..
#21537 fatal1ty1984 Ha lehet hinni a gyártónak, akkor 1 12V -os sínen ad le 52Ampert, ami nem kevés... Mondjuk a 4.5GHz -es proci mellé nem elég biztosan, és a procit is meg kell rántani 2 7970 hez... Szóval.. hát na, átmenetileg szerintem elbírja ha van egyáltalán elég csatlakozó rajta, de tartósan ne..
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
BlessedElroy #21524 üzenetére
vtx-et nemismerem,vapor az jo csak drága és szerintem tulvan árazva.boost-os dual akkor inkább és töltesz rá egy nem boostos biost.lehet még venni az alap 925mhz-es dual-x-et is az a legjobb és abbol csakis a fekete nyákos mert hatalmasa vrm hütése
-
daveoff
veterán
válasz
BlessedElroy #21344 üzenetére
Nekem volt XFX, ha tuningolni is akarsz akkor felejtős.....
Ha nem akarod tuningolni, akkor jó választás, mert nagyon jó minőségű kártya. Szerintem a Sapphire is nagyon jó választás! -
Aszi10
tag
válasz
BlessedElroy #21344 üzenetére
A héten szereltem be egy XFX 7970 B.E....és hát azt kell hogy mondjam,hogy tetszetős darab...nagyon halk és teljesítményben is ottvan!Én csak ajánlani tudom
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
BlessedElroy #17459 üzenetére
Én egy Dual-X re szavazok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest