- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint 7950-ből melyik gyártó kártyáját lenne érdemes megvenni ami minőségben, hőfokra, hűtésre, zajra és tuning potenciálban is jónak mondható, mert úgy néz ki, hogy sikerül váltanom 7870-ről, illetve gondolom olyanra kellene törekedni ami nem boostos!? Előre is köszönöm!
-
BlessedElroy
senior tag
az csak a boostolási clockot állítja.
úgy néz ki, hogy gyári hibás. beleraktam másik gépbe is, de ott sincs semmi-vagyis a ventik mennik, de a másik gép sem látja a kártyárt egyáltalán.
Holnap megy vissza, már hívtam a céget ahonnan rendeltem. Péntekre, max szombatra itt a cseredarab.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
haddent
addikt
-
ÁdiBá
veterán
-
pcsabat
őstag
hagyjátok a boost bios-t a csudába. Minek kínlódni vele ha van gyári korrekt bios, korrekt feszekkel? Viszont nálad kicsit kevés az a 900 Mhz 1.094-el még akkor is ha 1.050-re droppol. Sajnos az egy olyan példány. Nálam 1020-1030 mhz körül kezdi megadni magát ilyen feszen (Far Cry 3, Crysis 3 alatt), de olvastam fórumokon, hogy van akinek 1050 mhz-ig is elmegy.
-
pcsabat
őstag
3 fajta van belőle (gondolom ezek a különböző rev. -ek). A gyártó oldalán meg 2 db új bios. Lehetséges, hogy neked pont olyan a kártyád amire egyik sem megy fel. Nekem sem megy fel a kártyára minden bios ami ott fenn van. Viszont akkor jársz a legjobban szerintem ha felteszel egy non boost-t és felhúzod alapfeszen a kártyát ameddig megy (1000-1050-t szoktak tudni általában). Gyorsabb is lesz, nem fog ugrálni az órajel és még a fesz is jóval alacsonyabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged