- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Rendo84 #36051 üzenetére
Régen nagyon beakartam egy ilyen hűtésre ruházni..aztán felderengtek a mobil rack emlékek akis ventikkel...na nem!
Többet visítós kisventi nemlesz
korcsi
Resp... díjjazom h vki végre bevállalja h nemannyira jó az a dc mint amit várt tőle..és belebarkácsol, nekem nemvolt szívem. Inkább eladtam az egész karit ahogy van -
vbbb
őstag
válasz
Rendo84 #36058 üzenetére
Hmmm...memóriára, VRM-re próbáltad már ezt:
Akasa AK-TT12-80 Thermal Adhesive Tape
Több helyen olvastam, hogy jó cucc. És nem kell kutyulni.
-
HSM
félisten
válasz
Rendo84 #35515 üzenetére
Pedig pont az ellenkezőjét okozza. Ha nem készül el a kép időre (60hz=16ms), hanem csak mondjuk 18 alatt, akkor nem 18ms múlva kapod meg az új kép 88%-át, hanem ismét berakja egészben az előzőt, és csak újabb 16ms múlva, azaz 18ms helyett 32ms múlva kapod meg egészben az amúgy 14ms-je készen várakozó képkockát. Egyetlen előnye van, hogy így elkerülhető a kép megtörése, amit az okoz, hogy a régi kép egy részét írja csak felül 18ms esetén a következő kép.
-
oravecz56
aktív tag
válasz
Rendo84 #34464 üzenetére
Szia
Nekem is Gigabyte hd 7970 to, Alpenfoehn Peter hűtővel +2 120 venti alatta.
Nekem 80fok nál nem megy feljebb fullon MSI kombuszter3.3 3 giga mem-re állitva.
De viszont sehol sem tudom ellenőrizni a vrm hőfokot de fölötte a nikkelezett vas csik ami keresztben van az forró égetős.Ide is tettél tüskét végig?
Mit használsz a vrm ellenörzésére. -
HSM
félisten
válasz
Rendo84 #34464 üzenetére
Ugyanez igaz minden karira: [link].
Szóval ha a Peter lehűti 50 fokra a GPU-d, de 70 a VRM, az tökéletes pl.
A VRM-re a tüskés megoldások nem szoktak beválni, nincs erő, ami rászorítaná. Persze, van amikor jól sikerül, de nem az igazi. Én a gyárilag kiönött, felcsavarozott bordákban bízom.
-
lotTóni
tag
válasz
Rendo84 #18919 üzenetére
Köszönöm szépen!
Először is brutálisan néz ki.
Másodszor hatalmas súlya van.
Ez az első olyan karim,ami backplate-tel van ellátva gyárilag.Nem egy haszontalan dolog.Több negatív véleményt olvastam,mint pozitívat,de ennek ellenére - és mert a hazai webshopok többsége félretájékoztatott más, a szériába tartozó karik elérhetőségéről (gyakorlatilag csak képen léteznek) - egyre inkább hajlottam az Asus felé. ( Vapor-x 3gb ; Matrix Platinum ; Giga ghz ed.; Powercolor vortex II voltak a versenytársak)
Az utolsó löketet az adta meg,hogy 95k-ért 2 hetesen juthattam hozzá.Egy Sapphire 7870 ghz edition oc-t váltott ez a szépség.
Első tapasztalatok:
BF3 Noshahr Canals TDM 24/24 1080p Ultra, AA Off, AA Post Medium, MB Off, Filter 16x, HBAO On settings:
Min: 72 ; Max : 143 ;
De lakozik még több kraft is,ahonnan ez jön.Egy Fx 8350 dolgozik felette,Szerintem a proci "húzza vissza".Abszolút csendes,semmilyen hang nem hallatszik terhelésen sem 5cm-re tőle.Igazán még nem hajtottam meg,így a hőmérsékleti adatokról nem tudok nyilatkozni.
Eddig azt kaptam,amit elvártam.Ez a lényeg. -
SSJmeszes
senior tag
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Rendo84 #17246 üzenetére
Kevésbé erőforrás igényes játékoknál vagy régebbieknél, vagy 7970 CF-el
Edge detect még hagyján, de a Supersampling az igazi gyilkos. Viszont cserébe brutális képet adnak, ahol 150 fps körül vagy felett vagy ott be lehet kapcsolni nyugodtan, de nem feltétlen a kettőt egyszerre
Az edge detect nem tudom pontosan mit csinál, de a supersampling az mindent megszűr, amit a normál AA egyébként nem.. fűszálakat, faleveleket, kerítést..
Egyébként van ott egy adaptive multisampling is, az nem vesz le sokat a teljesítményből és cserébe egy picit szebb lesz a kép. EQ AA is ilyesmi. 16x AF-et érdemes bekapcsolni állandóra, sőt alatta a High Qualityt is válaszd ki, mert azt sokkal jobban észrevenni mint a szuper AA-kat és alig kerül 1-2-3% +teljesítménybe. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rendo84 #16745 üzenetére
Hangos... Ha a hangerő a szempont nálad, akkor ne ezt válaszd.
Mackának van ilyen a fórumban, de a hűtőjét lecserélte Alpenföhn Peter 79xx-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged