- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Helló, sziasztok!
Adott az adatlapom lévő konfig ebbe szeretnék egy hd 7950-es videókarit.
Attól félek nem lesz elég neki az FSP500-60GHN tápom.
Tesztet néztem ott terhelve(Crysis 2) 260 wattot fogyasztott az egész gép.
Elég lenne neki ha nem tuningolnék semmit vagy feltétlenül kellene egy másik táp?
A segítséget előre is köszi -
kona005
senior tag
Sziasztok!
7870-es karimat szeretném lecserélni egy 7970-re. Egy FSP 500-60GHN táp elég lenne neki?
Előre is köszi
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Nemrég boldog tulajdonosa lettem egy HD 7970 Lightning BE karinak. Volt már erősebb kártyám de kinézetre meg hűtésre ez legbetegebb! Az lenne a kérdésem hogy a GPU reaktornak van valami hasznos funkciója vagy csak úgy világít oszt kész?
Más: i5 3570k alapon + 7970 van ugye egy FSP500-60GHN táppal nekem most, szerintem kicsit határon járhat már, szerintetek alap feszen húzhatom még a karit vagy már nem bírná a táp? Szerintem bírná amúgy mert egy Phenom II X4 955 + GTX 580 kombót is elvitt ahol mind két alkatrész többet fogyizott szvsz....
(#38452) asdxv: Jó lett a Phantom? Bevált?
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz ricsi8800gt #38466 üzenetére
Köszi a segítséget amúgy, hogy jön ide most a proci? Amúgy megnéztem nem bírja, szétesett a kép és újraindításnál valami unstable power supply unit miatt kiabált...
-
kona005
senior tag
válasz ricsi8800gt #38468 üzenetére
Azt írtam hogy a proci alapon van, lásd fentebb. Miért ne érne? Bőven kipörgeti így is FHD-ban, még egy húzott GTX 770-et kihajtatott alapon, ami még valamivel erősebb is. Táp nem bírja elvileg.
-
kona005
senior tag
válasz ricsi8800gt #38470 üzenetére
Áááá no way, nem ér annyit az egész akkor már azt a 20k-t elrakom egy GTX 970-be
-
kona005
senior tag
Mennyit meg egy jó tuningos 7970? Nekem alap fesszel 1150/1500 a vége "csak", AB 1350-ig engedi a feszt de nem bírja a tápom, vagyis szétesik a kép és újraindulásnál nem stabil tápra panaszkodik Lehet tényleg kevés neki az 500-as FSP amúgy sem mai darab, alap feszen tökéjj...
-
kona005
senior tag
Egy 7970 és egy 280X működhet együtt CF-ben?
-
kona005
senior tag
válasz zsoltnyiri #38538 üzenetére
Egy i5 3570 szerintem a piac bármelyik VGA-ját képes meghajtani Nekem is azzal szalad a 7970 és gond nélkül kitekeri...
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
válasz Ateszpapa #38552 üzenetére
20-30%-ot biztos nem fogsz vele veszíteni, igazából ez a tesztelésen alapuló dolog, ha ennyire zavar és fontos akkor én olyan 850-900Mhz-re lőném be a core clockot és addig csökkenteném a feszt még stabil marad
Mondjuk 850mhz-nél már komoly teljesítménybeli visszaesés lesz szvsz, de akkor sem lesz 30% szvsz (na ezt jó megaszondtam ) a gyári fesz 1.269 asszem de nem tudom mennyit lehet belőle faragni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest