- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Ezekkel a beállításokkal?
Alapórajeles és tuning órajeleken megmérnéd, lényege az lenne hogy a nagyon nagy tuningpotenciál mennyit hoz számokban. -
radi8tor
MODERÁTOR
Driver cleanert a driver uninstall után használtad?
Cyber #3258: Igazából az asus jobban melegedik, de az felül van így én ennek tulajdonítom inkább be, nem pedig a %-nak
Az a kártya melegedik jobban (pár fokkal), amelyikbe a monitor van dugva. 6970-nél is ezt figyeltem meg.
-
kasa85
őstag
Semmi értelme sajnos nagyon szar a fizika számítás.
Ha Nvidiád van vegyél mellé társ kártyát ami számol
Ha Atid van ismételten társ kártya.
A játékok zöme dadog,és szaggat társ kártyával.
Annnó egy 220 gt volt,ezt követően GTX260 direkt a Maffia 2 miatt amiben elb@szták a ruha fizikáját mert az a procit ette egy magon.
Ha ki kapcsoltad akkor örülhettél,de akkor is nem tökéletes az erre prezentált kártyákra sem vicc
Emiatt is adtam el a kicsikét,és a GTX260 árából meg vettem a SSD met ami sokkal hasznosabb,és jobb döntés volt.
Amondó vagyok semmi értelme venni,vagy meg tartani ilyen erő forrás igényes cuccot inkább adj túl rajta.
Nem csak a Konzol szutyokkal fogsz majd küzdeni,hanem a fizika számítási bakikra.
A társítás is hol megy játékokban hol nem sokszor változtatni kell a hekk fiziksz programot,mert képesek bizonyos verzióval ellátott driverekkel játék közben le kapcsolni,vagy el sem indul vele.(#3060) Cybertrone
Azért valamennyi tényleg eltűnik pl felrobbantasz egy ládát nem marad sok minden vissza,és a sok hulla is hiányzik milyen komoly lenne egy 60fős pályán 20 perc meccs után végignézni.
Iszonyat jó pont az miatt vettem Konzolt,de ahogy meglestem a vedejót eldobtam az állam hihetetlen mennyivel élesebb,és szebb lesz DLC vel megspékelve mint Konzolon.
Remélem Magyarítás majd megy hozzá,és teljes az élvezet tuti eredetibe megveszem ritka atmoszférája van még a STALKER is elbújhat mellette pedig az első rész nálam nagyot ütött.
VIDEÓ. -
Cybertrone
veterán
Mi után 1 magot használ a fizikai eljárás, így ezzel meg is válaszoltam a kérdést... Nem lenne azzal semmi baj hogy ha valósban kihasználná azt amit alá tol az ember... de nem teszi
Ádibá:
Akkor gondolom badarság lenne az 580GTX-el fizikáztatni a 7970-est. +255W fogyasztásért.
Igen az... érdemnben nem fogsz több fps-t kapni, a Batman dx11-es optimalizálltsága hulladék, dx9-ben meg mind1... A többi gamben meg nem oszt a fizika! Komolyan mondom az UT3-as motor beépített fizikája sokkal jobban adja nekem mint az NV fizikai eljárása! -
Én mikor vettem az 5850-et akkor sajnáltam eladni a 9600 GT-t, így megmaradt Physx-re.
Benchmarkokban, hozott ugyan növekedést, meg pár játék alatt érezhető volt, de ami szarul ment magában az 5850-en, az physx-el is szarul ment. Aztán jött a 6950, és így már úgy voltam hogy feleslegesen zabálja csak az áramot, szóval menni kellett.
7970-hez meg élből nem kell.
Szerintem felesleges. -
Cybertrone
veterán
Igen a processzor fogja számolni... Nálam akkor írta le magát az NV fizikai eljárása, mikor a Batman alatt a proci 1 magja jobban számolta mint a 2. beállított 580-as
Hatalmas vakítás az egész, pedig hatalmas lenne ha mondjuk haladnáak a korral és nem csak 1 magra lenne optimalizállva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest