- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
válasz
KAMELOT #28498 üzenetére
ebből ne indítsunk flame kommandót, de nem tudok veled egyet érteni.
ha a korai nyilvános teszt időszakot is beleszámoljuk, akkor 1 éve kint van a win8, ezalatt jól be lett tesztelve, és nekem sincs vele semmi bajom, igen, sokban különbözik de a windows mint olyan sose esik messze a "kutyafájától"de maga a rendszer, a magja az egésznek (a kernel stb) sokkal gyorsabb, és szebben dinamikusabban müxik a rendszer, ha meg ESETLEG nem 50-80 hanem 49-79 fps emiatt a cry3 pl multiban..... hát elfogadható cserébe egy igenis stabil de gyorsabb oprendszerért cserébe (akkor se hülyül be ha 4-5 napot megy a gép), az meg hogy a start menü helyett metro van... egyéni izlés kérdése, én úgyse használtam sose start menüt, a metró gyorskeresése meg nagyon jó
a 13.6 beta2 meg gyönyörűen teljesít win8 64bit alatt is
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged