- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetyaa
tag
Ha valaki most gondolkodik vásárláson:
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11199_00_20g_hd7870_2gb_gddr5_ghz_edition_pcie_/201430Miért nem rak be rendesen két linket???
-
Peetyaa
tag
[link] http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11199_00_20g_hd7870_2gb_gddr5_ghz_edition_pcie_/201430
A két kártya között a hűtésen kívül van valami különbség? Vagy miért drágább az asus 18k-val? -
Peetyaa
tag
Hát ez most elég baráti áron megy... [link]
-
Peetyaa
tag
Látom írtatok páran a kérdésemre, bocs hogy eddig nem válaszoltam de délutános vagyok a héten. Akkor feltenném másképp is a kérdést. Adatlapomon szereplő proci egy 7850-el 1920*1080-as felbontáson high beállításokkal milyen fps-t produkálna bf3-ban? Illetve a 7870-el mekkora különbség lenne vajon? Ha ezt tudnám akkor eltudnám dönteni hogy megér-e nekem plusz 9k-t a 7870. Ja és természetesen tuning is játszik.
-
Peetyaa
tag
Hát igen... Megakartam rendelni a 7870-et pcx-en, erre 61-ből 64 ezer lett. 7850-et lehet kapni 55ér. Megér plusz 9k-t a 7870? Kérdem ezt úgy hogy egy 5670-es lenne leváltva, szóval fényévekkel előrébb lennék bármelyikkel. Bf3 az elsődleges game amit tolok.
-
Peetyaa
tag
válasz
kockaharcos #5396 üzenetére
Gyári fesz 1.48, így 4100-on stabil mindenhogyan 4200-4300-on már kék halálozik pl bf3-ban. Akkor azt hiszem 7870 lesz a befutó. Köszi mindenkinek!
-
Peetyaa
tag
Sziasztok!
Lassan jön a fizu, és tervezek egy hd 78xx-szériát beújítani. Már csak az lenne a kérdésem hogy jelenlegi árak mellett melyik érdemesebb megvenn? [link] vagy esetleg ez [link] Másik kérdésem hogy olvasom itt a phenom-os hozzászólásokat, és kétségeim vannak hogy az adatlapomon szereplő proci elegendő-e a linkelt kártyákhoz. Előre is köszi a helpet -
Peetyaa
tag
válasz
szasanyi #3284 üzenetére
7870 már meghaladja a pénztárcám képességeit.
A jelenlegi kártyámtól meg hülyét kapok hogy nem tudok értelmesen játszani. Nézegetem a sima 7850-et azokat is lehet kapni viszonylag jó áron, csak úgy vagyok vele hogy az a plusz 3-4 ezer már nem oszt nem szoroz, és akkor mégis csak oc-s. Viszont nem vagyok egy nagy tuning őrült, szóval még semmi sincs kizárva. Sok nekem ez a pénz nem akarom megbánni szóval várok, keresgélek, és majd valamire lecsapok.
-
Peetyaa
tag
-
Peetyaa
tag
Kicsit több mint egy hete lesem a boltokat videokártya vásárlás miatt, most találtam egy számomra szimpatikusat. [link] Innen még nem rendeltem, szóval félek kicsit hogy mennyire korrekt az üzlet ha esetleg valami probléma lépne fel. Tudtok róla valamit? Előre is köszi.
-
Peetyaa
tag
válasz
DroiDMester #3246 üzenetére
Köszi
-
Peetyaa
tag
Sziasztok!
GIGABYTE HD 7850 OC 2GB GDDR5
Tudnátok mondani róla valamit? Soha nem volt még gigabyte kártyám... Mik az előnyei vagy hátrányai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged