- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Menyus911 #21210 üzenetére
Hát, reménykedünk. Nem bánom végül hogy nem Sapphi lett nekem is a dologból. Elleszek ezzel az 1 gigás gigabyte-al. Mondjuk azt is sajnálom hogy így elásta magát a márka, régen Sapphi kártyám volt, a másik gépben, és évekig nagyon szépen futott, meglepően sokáig (majdnem) minden játékot szépen elfuttatva a maga 512 MB-jával. Meg is van még az a konfig is, majd netezős-kisjátszós gépnek még összerakom-telepítem, kicsit tán fejlesztem is. A kártya pl marad benne a jó öreg Sapphi. Azt megértam, hogy mostanában mindenki kerüli, újat én se mernék ezek tudatában. Pedig jó név egyébként. De hát a mostani dolgok után sok idő lesz, mire helyreáll a bizodalom bennük
-
Arkennys
addikt
-
TiX
csendes tag
válasz
Menyus911 #20600 üzenetére
Ha altatásból nem jön vissza a kártya, akkor az nem BS hibás, csak az energiagazdálkodási beállításaid nem megfelelőek...
A BS hiba általában játékok közben nagy terhelés mellett jelentkezik.
Nekem is hasonló problémám volt, de már megoldódott. Energiagazdálkodásoknál kutakodj. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest