Hirdetés
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Menyus911
üzenetére
Hát, reménykedünk. Nem bánom végül hogy nem Sapphi lett nekem is a dologból. Elleszek ezzel az 1 gigás gigabyte-al. Mondjuk azt is sajnálom hogy így elásta magát a márka, régen Sapphi kártyám volt, a másik gépben, és évekig nagyon szépen futott, meglepően sokáig (majdnem) minden játékot szépen elfuttatva a maga 512 MB-jával. Meg is van még az a konfig is, majd netezős-kisjátszós gépnek még összerakom-telepítem, kicsit tán fejlesztem is. A kártya pl marad benne a jó öreg Sapphi. Azt megértam, hogy mostanában mindenki kerüli, újat én se mernék ezek tudatában. Pedig jó név egyébként. De hát a mostani dolgok után sok idő lesz, mire helyreáll a bizodalom bennük

-
Arkennys
addikt
-
TiX
csendes tag
válasz
Menyus911
üzenetére
Ha altatásból nem jön vissza a kártya, akkor az nem BS hibás, csak az energiagazdálkodási beállításaid nem megfelelőek...
A BS hiba általában játékok közben nagy terhelés mellett jelentkezik.
Nekem is hasonló problémám volt, de már megoldódott. Energiagazdálkodásoknál kutakodj. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest