Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Tamas7 #35608 üzenetére
Azért erős túlzás a nem ajánlott kijelentés
Nekem 2db is van,tehát hatványozott a hőterhelés(egyik fűti a másikat),e megy,nem füstöl,teszi a dolgát.Az tény,hogy hangos a hűtője és van tőle jobb(mint a fent említett kártyák),de ha jó áron tudod beszerezni(PH-n 48 körül mennek) akkor megérheti.Az tény,hogy a Tahiti-magvas 7870-eseket célszerű alulfeszelni,de ez ha jól rémlik az összes ilyen vga-ra jellemző,de erről van HMS kollégának egy szép írása,hogy hogy is lehet ezen karika belőni szépen.Én is alulfeszelve+húzva használom őket és hasítanak,ráadásul így bőven bírják a ventik a tempót is.Viszont ha tényleg nem akarsz "babrálni" akkor sima Pitcrain magos 7870-est ajánlok,de ezek kicsivel lassabbak.
HSM : Sort kerítek rá csak jussak haza,mert külhonba vagyok és itt csak tabletem/kis gépem van.Nem kötekedésből írtam pusztán egy kis észrevétel volt
Mint írtam én is hajlok most már az 1 vga felé,de ez a játékfejlesztőknek köszönhetem és az ő AFR ellenes hozzájárulásuknak
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged