Hirdetés
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- iPhone topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hát ez pedig az, meg havernak is az van, és 0 a hangja. 70fok körül mozog a gpu alapban. Kb 2 játék volt aminél elkezdett pörögni úgy jobban hogy nagyon picit lehetett hallani. Ja meg azt tudni kell hogy nagyon hang mániás vagyok.
Jól hűt a házam, elől+hátul 1-1 12centis venti muzsikál.Amúgy ezekből is ki fog jönni ref hűtős, vagy most már csak ezeket nyomatják?
Régen próbáltam én is valami ilyesmi hűtést venni rá. A gpu sokkal hűvösebb lett csak a többi alkatrészt nem hűtötte. volt ami ilyen 100-120 fokokon ment, aztán el is adtam és maradtam a gyárinál...
-
akela91
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Így van, kell a házban légáramlat, hogy kivigye a meleg(sokszor még langyos se) levegőt. De ez nem egy hűde nagy költség. Főleg aki ilyen kártyát vesz, nem múlik rajta +3-5ezer FT.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Jól hűt a házam, elől+hátul 1-1 12centis venti muzsikál.