- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BRIKLY #15205 üzenetére
Érdekes dolog a ciripelés de............ Valamennyire köze van a GPU -hűtéséhez is Annó 7850 nél nekem a gyári Dual-X(igaz annak még nem az volt a neve, mert nekem a első szériás kék matricás volt) nem ciripelt, viszont mikor feltettem rá az AC Twin Turbo Pro hűtést akkor néha mikor 100.FPS felett volt akkor halkan de hallottam a ciripelést!
Most 7950 Dual-X -nél pont fordult a helyzet a gyári hűtővel néha szintén ciripelt De most hogy felkerült rá a
Alpenföhn Peter HD79XX Edition
azóta MEGSZŰNT a CIRIPELÉS még 500.FPS nél se ciripel
pedig a VRM hűtés maradt a gyári csak került rá néhány +borda
Szóval érdekes egy dolog.........
-
->Raizen<-
veterán
válasz
BRIKLY #15205 üzenetére
Nekem csak 3dmark 03-ban produkál komolyabb hangot a gép mert 1000 fps felett fut pár teszt.
(#15206) - = Zk = :Telepítsd újra a wint. Nekem amikor túlhúztam a határain túlra produkálta azt a kártya hogy a meghajtó leállt. De utána helyreállt és ment minden tovább nem tolt az arcomba ilyenkor kékhalált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest