Új hozzászólás Aktív témák
-
borkarico
aktív tag
válasz
DroiDMester #2388 üzenetére
Okés. Nekem az MSI megfelel. ennyit tudok nyilatkozni
-
borkarico
aktív tag
válasz
akela91 #2383 üzenetére
én is sapphire-t használtam eddig mindig, most gondoltam kipróbálom az msi tf3-mat, elég sok helyen olvastam hogy jó a hűtése és csendes. Többe nem került mint sapphire, ezért esett most rá a választás. eddig nem csalódtam benne, max 1 kicsit jobban mehetne OC-ban, de megelégszem én ennyivel is. és valamivel jobb a hűtése és csendesebb is mint sapphire, ettől függetlenül a sapphire is kiváló márka.
-
borkarico
aktív tag
válasz
DroiDMester #2381 üzenetére
Ezt én mind értem és igaz is. De nem költöttem többet rá, mert mint írtam igazán jó áron tudtam beszerezni. Annyiba került mint egy alap órajeles sapphire 7850. úgyhogy rosszul nem jártam vele.
-
borkarico
aktív tag
válasz
MontyCrew #2378 üzenetére
igen az volt, csak tudtam nagyon jó áron szerezni msi-t így ez lett, 3év garival. amúgy a hűtési teljesítménye kiváló és szinte hangtalan még 46% venti használaton is. max terhelés 1100/1350be is 60°C a kártya. ebből a szempontból viszont jó. OC szempontból pedig kicsit gyengusz, de elég lesz ez nekem így is
-
borkarico
aktív tag
válasz
csucsbicep #2365 üzenetére
okés, hazamegyek letesztelem. esetleg kipróbálok más progit is (sapphire trixx vagy asus gpu tweak).
-
borkarico
aktív tag
MP3-at teszteltem MSI 7850-el és 60 fps-em van full csutka garfikán, AA-kivéve. lehetséges ez? ti milyen fps-et kaptok játék közben? fraps-al mértem...
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok! nekem olyan kérdésem lenne hogy mennyi az alapfesz a 7850-nek? 1,21V alapfesz terhelés alatt nem sok? mert nekem ennyit ír a GPU-Z. alapon 0,825V.
-
borkarico
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2257 üzenetére
Nálam normálisan mutat mindent. valami gond lehet nálad.
-
borkarico
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2246 üzenetére
nekem sima basic 3dmark 11-em van fent, és nem vagyok regelve.
most is futtattam le egy tesztet, ha érdekel itt láthatod. már ha összehozod hogy lássad
-
borkarico
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2226 üzenetére
Nem tudom, nekem látszódnak az eredmények.
-
borkarico
aktív tag
válasz
DroiDMester #2222 üzenetére
menne feljebb is de nem nagyon érdekel, catalystban megrántom a Core Clockot 1050-re és nekem bőven elég.
-
borkarico
aktív tag
Nekem tegnap jött meg az MSI Twin Frozr 3 7850-em és abszólut meg vagyok vele elégedve.
gyors le is futtattam egy tesztet 3dmark11ben.
nagyon csendes, és nagyon jól hűt. Ráadásul keveset is eszik.
-
borkarico
aktív tag
nem tudom, én azért bepróbálom a 7850-et 6950-en után, elég sok helyen írják hogy érdemes. 7870-re nincs keret, és annyit nem is ér meg...
-
borkarico
aktív tag
válasz
csucsbicep #2095 üzenetére
nem rossz.
-
borkarico
aktív tag
sziasztok!
gyors kérdés: tervezem hogy veszek 7850-et. melyiket válasszam: sapphire 7850 oc vagy msi tf3 7850 oc?
kinek mi a véleménye?
előre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged