Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
necrobin
tag
válasz
proci985 #34367 üzenetére
Értem. Hátőő 2-3 évig tervezem használni a kártyát, és csak jövő nyáron lesz proci és lap csere.
Most viszont döntenem kell hogy hűtő, vagy ram..és igen sajnos 1x4GB van amiatt, hogy akartam mellé venni még egy ilyet. Az a baj, hogy senki sem árul pont ilyet ami nekem van, pedig hónapok óta keresek egy darab 4GB-os KHX1600C9D3B1/4G RAM-ot.
A nagy kérdés, hogy "most mi legyen?". egyik ismerősöm hoz 8 GB ramot, azzal is tesztelgetjük, meg csak 4GB-al is tesztelgetjük, a proci marad ugyanúgy, és ha kiderül, hogy nem elég a ram, akkor azt veszek, ha a proci kevés, akkor hűtőt, ha mindkettő...hááát, na akkor van nagy baj, mert nem tudom melyiket vegyem inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest