Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
válasz
- = Zk = - #24696 üzenetére
Igazából az érdekelne, hogy ipon-os gariztatással van-e valakinek tapasztalata, mert ma délután játszottam 3 órát gond nélkül, ma este meg egy óra után black screen lett, szóval ha lefuttatnak egy 3D Markot a kártyán a szervízben és visszaküldik mert szerintük "hibátlan" akkor az nem lesz jó.
Sajnos azért derült ki ilyen későn a VGA hiba mert először a RAMra gyanakodtam, utána CPU-ra, mivel azt húztam 4.2-re, és csak utána a VGAra miután mindent alapra tettem és úgy is black screen lett.
Ja és először google-ban "7850 BSOD"-ra kerestem rá és az félre vezetett mert ez "BS" azaz black screen hiba.És mostanában egyre gyakrabban dobálja a black screeneket, gyakorlatilag naponta, de egy gyors teszt nem biztos hogy pont kihozza a hibát a szervízben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest