- Íme az új Android Auto!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Reinkz #20457 üzenetére
Az normális, hogy youtube videó lejátszása közben kicsit megugrik az órajel, de az nem, hogy utána nem áll vissza. Nekem szinte azonnal visszaugrik, elég csak szüneteltetni a videót. Mondjuk valami régebbi driver van fent, 13.2 beta 6-os, és Mozilla Firefox-ot használok.
-
Jagi73
csendes tag
válasz
Reinkz #20412 üzenetére
Szia!
Nekem is korábban egy HD 7770 Vapor-X kártyám volt, hasonló problémával. Bár nálam a játékok egy részénél volt a szürke képernyős összeomlás, de voltak játékok amiknél függőleges csíkozás is volt, ami VRAM problémára utal. Ez is lett a diagnózis, a kártya memóriája nem volt képes a gyári 1300-as órajelen megbízhatóan működni. Nálam ez valamennyire várható is volt, mert teszteltem korábban a kártyát és a memóriája kemény 1310-1320 MHz-en volt képes működni, semmi több emelést nem bírt el. Órajel csökkentéssel jól működött, nem volt összeomlás, de ugye nem ezért fizettem. Ment vissza gariba a kártya, mellékelt felvételekkel a hibáról. Persze első körben "a jelzett hibát nem tapasztaltuk"-kal adták volna vissza a kártyát, de miután leírtam nekik, hogy a rögzített hiba miből is adódik, így felülvizsgálták és csere lett belőle. Nekem sajnos ez a tapasztalatom volt ezzel a kártyával, kifogtam egy ilyen darabot.
Ja, és tesztprogramoknál nem jelentkezett a hiba, csak játéknál... -
Alister71
nagyúr
válasz
Reinkz #12408 üzenetére
Ez teljesen felesleges magyarázat, ráadásul semmit nem is bizonyít. Annyira eltérőek a 7770-esek, hogy ilyet nem lehet kijelenteni.
Van akinél a GPU még 1120-at se megy, nekem megy 1290-et is. Van akinél a ram megy 1500-öt, nekem 1400-et se.
Többen, többször is leírtuk, és abban egyet is értettünk, hogy a vga-k általában úgy vannak beskálázva, hogy a következő szintet tuninggal úgy sem éred be, vagy csak nagyon kevés esetben, pláne nem 24/7-ben.
Ha nem elég a vga arra amire vetted, a tuning nem húzza ki a slamasztikából, cserélni kell.
átlag user 7770-ese szénné húzva ha megcsípi az alap 7790-est, azt is inkább csak tesztekben, viszont 24/7-ben tutira nem fogja bírni az iramot. Gyengülni fog, folyamatosan. 3 - 4 havonta kell majd visszavenni a stabilnak hitt órajelekből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Íme az új Android Auto!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest