- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrook
aktív tag
válasz
kisza25 #11876 üzenetére
a bf3 multi elég cpu igényes játék ,szóval a jó átlag fpsed inkább amiatt van, mintsem a 7790 végett, egy ismerősöm ugyna olyan procival mint a tiéd és gts 450el is nagyon jó fpseket kap. de azért mint feljebb írtam nem árt a 7790es szint vga fronton
már próbáltam felhúzni a procimat 3200on nagyon látványosan nőtt az fpsem bfben, viszont nem tudom rendesen hűteni a procimat vagy a lap fogy el, így nem tudok 400as fsb fölött maradni tartósan -
dragonfx
veterán
válasz
kisza25 #11866 üzenetére
engem mondjuk nem érint se a bf3 se a bf4 mert nem érdekel a játék.
eddig 3 játék tudta megfogni a 7770et ugy hogy nem izomos proci van meleltte.(c3,tr, metro ll)
felhuztam 1450re a ramot, 38fps átlaga grid 2.
mondja már el valaki a 8msaa vagy a 8f16eq a zoralabb beállitás?mert nekem utobbin van. -
balu077
tag
-
Tamoo
nagyúr
válasz
kisza25 #11571 üzenetére
asztal megjelenítése csak itt 2
Igen, mert a 2 az a monitor. Szóval ez most elsődleges megjelenítőnek van beállítva. TV-n való megjelenés itt le van tiltva. Ha lekapcsolom a tv-t (annak ellenére hogy egyébként is le van tiltva, akkor lőttek az elsődlegesként használt monitoromnak (csak a háttérkép marad). Most már sokadszor írom le ugyanazt.valaki erősítse már meg hogy most én vagyok-e az értetlen, mert már elbizonytalanodtam.
Vezérlőpult - képernyőnél gondolom nem lehet megfordítani, hogy a monitort sorszámozza 1-esnek, a tv-t 2-esnek. ("alapértelmezetté tételtől függetlenül")
(#11572) Sedwick26: Képet nem tudod az erősítőtől hdmi-n továbbvinni a projektorba?
-
-
dragonfx
veterán
válasz
kisza25 #11515 üzenetére
na ez az ennyi.én is így vagyok.
elég ez az 1100/1400.annyival többet az 1200/1500 se hozna a konyhára.amiért érdemes lenni szétnyüstölni.
akkor inkább csere 7790re.
ok akkor nektek nem elég az i3..meg majd minyá jön valaki az i5se..de tulajdonképpen talán az i7...de inkább jöhetne az i9....ok akkor egyél alső középkathoz i15öt az talán elég...és akkor a gtx 590ehez mi veszel i43at?
ok szerintetek nem eég szerintme meg nekem megy mindne játék jol. -
-
LadaLord
aktív tag
válasz
kisza25 #11451 üzenetére
Lenne egy kérdésem, lehet, hogy butaság, lehet, hogy meg sem lehet oldani az alaplapomban, de megkérdem,mert eszembe jutott:
Még régebben olvastam, hogy AMD kártya mellé raktak be Nvidia kártyát fizikát számoltatni. Ezt meg lehetne esetleg oldani a gépemben (az adatlapomon látható)? Van itthon elfekvőben egy Geforce GTS 240-em, az vajon együtt tudna működni ilyen formában a Radeon HD 7770-nel?Köszi előre is a választ!
Üdv,
T. -
Kal-El
senior tag
Nézd meg ezt a két tesztet:
ASUS 7770Mondjuk az ASUS hűtése már túlon túl szépnek hangzik
Ha tényleg ilyen halk tuti veszek egy ilyet.Mondjuk a 6850-es MSI-nek is nagyon jónak tűnik a hűtése silent módban:
MSI 6850
és ez is ugyanolyan árban van, vagy egy kicsit olcsóbb is, mint a 7770-es ASUS, csak a 6850-es erősebb egy pár %-kal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest