- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNS_65
senior tag
Hali,
az meg tudná valaki mondani, aki CFX-ben használ 2 kártyát, hogy 1db crossfire kábellel köti őket össze vagy kettővel? És hogy van-e plusz hozadéka a 2 kábeles összekötésnek.... 2db 5850-et használok, volt igy is - ugy is - sok különbséget nem vettem észre, de hátha mégis van....
-
DNS_65
senior tag
Kicsit off, de hogy a fenében lehet MSI afterburnerrel kiiratni az összes monitorozando opciot játékok alatt real-timeban? Nekem csak a hőfokot irja ki BC2 alatt a többit nem mutatja, hiába pipáltam ki mindent
-
DNS_65
senior tag
Sziasztok, 1 kérdés:
Melyik a legjobb Ati Driver 5850 alá, netán 5850 cfx-hez?
Főleg BC2 kellene h szépen szaladjon. -
DNS_65
senior tag
Hali,
Van valakinek tapasztalata asus 5850 DirectCU hűtésével?
[link]
Ez valamennyire kifelé fujja a házbol a meleget vagy kellemesen felmelegíti (bár nem mondhato tul melegnek az 5850 széria) a házban lévő többi cuccot is? -
DNS_65
senior tag
Látom ujra feltüntek az Xtreme 5830-asok - szerintetek 5850 is ujra kaphato lesz flottakedvezménnyel?
-
DNS_65
senior tag
válasz
DroiDMester #20098 üzenetére
Azért az a +50-60% nem lenne rossz 26k-ért (ezt viszont most kéne venni, mert még limited editionből van).
38-ért van zsir uj 5850 pl.hardverkerben.
Vagy még az is lehet h egyenlőre csak a lap+ram+cpu lesz lecserélve (bár akkor együtt vennék meg mindent-utálok szaladgálni-csak el kéne dönteni h mit is akarok - na ez nem 1szerű), és várok pár honapot és lehet lemegy 35 alá az 5850 (csak ujban gondolkodom)...
-
DNS_65
senior tag
válasz
DroiDMester #19753 üzenetére
Szerinted akkor lenne érteleme betenni a meglévő 5850-em mellé egy 5830-at is akár?
Teljesítményben azért ugrásszerü lenne a növekmény vagy nem annyira?
Sajnos ez az 5850 Xtreme tényeg tiszavirág életű volt ugy tűnik, viszon 5830-at még itt-ott fel lehet lelni. A kérdésem: megéri-e betenni egy 5830-at(26k körül) CFX-be, vagy inkább hagyjam a csába az 58xx-szériát eladni és venni pl. egy 6950-et? Lehet h 1 db karival jobban járnék mint ezzel a furcsa tandemmel.... -
DNS_65
senior tag
válasz
DroiDMester #19551 üzenetére
Amennyiben a meglévő 5850 mellé betennék egy 5870-et az is menne? Ez uj nekem azt hittem h csak u.olyan vga-k mennek cfx-ben. Sebességben ez minek felelne meg, 2x5850-nek vagy kicsit igy gyorsabb lenne?
-
DNS_65
senior tag
Köszi a válaszokat.
Ha CFX-ben van 2db 5850, akkor a min, fps-ek is növekednek ez által, vagy az marad ugyanannyi és az átlagfps emelkedik kb 70%-al? (nemtudom csak tipp a 70)
Még mindig gondolkodom hogyan jár jobban az ember, cfx v. egy db, de gyorsabb vga(pl:gtx570 v. 6950 v. 6970).Mi a véleményetek?
-
DNS_65
senior tag
Hi,
Sejtem a választ,de azért inkább megkérdezem.
Egy sima sapphire 5850 simán menne CFX-ben egy extrem-el?
És egy Corsair TX650V2-es táp már ugye elviszi a 2db 5850-et egy 4magos Sandy-vel? -
DNS_65
senior tag
Hello,
Szerintetek melyik cpu a legjobb választás egy 5850-hez, (figyelembe véve egy későbbi vga upgrade GTX570 v. 6950-re):
- 955 X4 3,2 GHz
- i5 760
-i5 2400 v. 2500 (SB)
Itt elsősorban az alapórajeles működésre gondolok, ill. kiváncsi vagyok hogy pl hoz-e valamennyi pluszt pl: ha 955 helyett i5 760-at teszel a vga alá (mert lóvéban nem kevés plusz kell +30k)
Felbontás: 1280x1024, és BF BC2 alá kellene mással nem játszok, a többi out of scope. -
DNS_65
senior tag
válasz
Dj Dekko! #17779 üzenetére
Átérzem miről beszélsz tesó
Nekem is ugyanilyen a karim. Én nyár közepén vettem 72k volt - bár én még szerencsés vagyok, mert miután megrendeltem - rá 1 hétre már 83 lett, majd pár nappal később meg 87-88k - de árgarancia rulez
Hozzáteszem, h alaposan körülnéztem akkor és még mindig ez volt a legjobb választás - szerencsétlenségünkre utána mozdult meg a piac a 460-nal, majd 68xx szériával - addig 1 évig kuss volt - és az árak is befagytak
Szal most meg itt dobálják 40ért, és én is elgondolkodtam egy CFX kiépítésén....ugyis most készülök platformot cserélni, akkor olyan lapot veszek - csak akkor kéne egy nagyobb táp is- igy meg már nem éri meg a buli.
Ez a rohadt PC egy nagy lóvétemetőDe hát ez van - mi választottuk, senki sem kényszerít minket....
-
DNS_65
senior tag
válasz
Isi345 #17109 üzenetére
Szia,
Nekem pont ugyanilyen karim van.
Ventihangot viszonyitani tudom csak előtte volt MSI 9600GT-m, na annál halkabb, majd MSI nem refhűtős 4830-am, attól hangosabb.
Bár ugyis fülessel gémelek, szal nem annyira zavar a hang.
Én meg vagyok vele elégedve, a 4830-at is egyedül a Bad Company 2 miatt cseréltem le, mert oda már vékony volt - ezzel ilyen gondom nincs (most már "csak" a procim gyenge hozzá) nem vagyok tuningos, így arról nem tudok nyilatkozni.Hogy megéri-e, szvsz igen ennyiért, de én tuti h nem vennék semmit pixmania-tól, mert a viszonylagos olcsoság könnyedén drága lehet ha gariztatni kell(ene, de ott ez elég necces).
-
DNS_65
senior tag
Hello,
Van itt valaki aki E8400-as procival(v. hasonloval) használ 5850-et?
Kiváncsi lennék h Bad Company 2-ben hogyan teljesít a kártya másnál, Win 7 64 bit alatt Dx11/10 ill. 9 ben indítva. (a settings ini file-t kell átirni hozzá). -
DNS_65
senior tag
Hali,
Valakinek van tapasztalata ezzel a karival:
-
DNS_65
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani 1 boltot, ahol viszonylag jo áron lehet 5850-et kapni(olyan 70 körül)?
Márka mind1, thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest