- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Nemrég lettem én is 5870 tulaj, konfigomat látjátok az adataimnál.
Olyan problémám van, hogy A Footbal Manager 2011-ben játék, pontosabban meccs közben szétesik a kép, mintha nem lenne vsynch, aztán elkezd "ugrálni", majd fekete képernyőt kapok. A játék alatt zenét szoktam hallgani, az megy tovább szépen. Bármit nyomok, nem reagál a gép, nem tudok kilépni se, ctrl+alt+del-re sincs válasz.
A játék nem egy húde gépigényes valami, egy alap kis 3d-s meccsmotor van benne, de semmi extra. Rengeteg másik játékot próbáltam már, amik sokkal gépigényesebbek, mint pl az új COD, Mafia 2, Assissins Creed 2, Dragon Age stb... Mindegyik hibátlanul megy.
Legújabb catalyst van fent, win7 64bit.
Nekem driver gondnak tűnik így elsőre, de nem tudom hogyan lehetne orvosolni.
Ötletek?Thx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest