- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
gombcomp #527 üzenetére
Persze. Eredetit lementettem, majd annak a modositott valtozatat raktam vissza.(master-slave) Ami megkevert, hogy nem talaltam opciot a master-slave-re, csak az aktiv es nem aktiv gpu-ra, amit viszont nem tudtam kulon pipalni.(cf-nel egyszeru volt ugye, pci-e slotot kellett megadni utotagnak, es akkor azt flashhelte at)
mod: Most mar latom mi volt... Kozben nem telefonalni kellene. Bugos ez a szar. Mikor flash-eled a master bios-t, es utana a slave-et akarod kijelolni, mindket bios jelolve marad. No, ezert tenyleg jobb az a parancssor.
-
MPowerPH
félisten
válasz
gombcomp #501 üzenetére
Jó, hát 5.2-őn...
Ahogy nézem, tápom a konnektorból simán bírja a 960W is, szóval nem féltem. A VGA-k ez esetben nem kapnának OC-t(vagy legalábbis max. catalystban...), mert felesleges lenne. Most keresgélek valami tesztet, ahol megnézték így, vagy 2db 7990-el ezt a részét is a dolognak.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
gombcomp #474 üzenetére
Az mas. Ha majd egyszer lesz kedvem akkor ki is fogok probalni egy ilyen BIOS-t, egyenlore nekem meg alapon is megfelel. Visszont valamit eszrevettem az este, BF3-tam multiban es a kartyak nem voltak 100 %-an kihajtva. A processzor sem, az max 35-65 %-on volt de a kartyak 40-99 %-ok kozott ingadoztak. FPS pedig ugy 85 - 200 kozott volt. Ez normalis ?
-
daveoff
veterán
válasz
gombcomp #468 üzenetére
Én is kíváncsian várom, csak attól félek nem egyik napról a másikra fog megtörténni a nagy durranás, hanem akár hónapokig, évekig is eltarthat az átállás. Az elején valószínű párhuzamosan fog működni a directx api-val, biztos lesznek fennakadások. Mondjuk nem értek ehhez az egészhez, ha egy játékot a mantle api-ra írnak, akkor az directx-el nem is fog menni? Vagy megy mindkettővel, és választhatok? Ha igen akkor pont emiatt lesz az elején sok probléma.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
gombcomp #430 üzenetére
Igen igy van. En nekem volt egy par Rdeonom az elmult 3 evben (5850, 6850, 6950, 7770, 7870, 7850, 7870CF, 7970) meg voltam vele szokva. 7970 GHz-rol valtottam GTX 780-ra mert jol nezet ki, es az is nagyon jo kis kartya. De probalgattam allitgatni a szineket es valahogy sohasem volt olyan mint a Radeonoknal.
-
daveoff
veterán
válasz
gombcomp #373 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az 1GHz-hez sok az 1200mV. Egyébként nálam simán viszi az 1100-at is így, csak nem látom értelmét 1080p-re tuningolni ezt a kártyát, mert a powerlimit miatt úgyis leszabályoz. Inkább megpróbálom kicsit alulfeszelni, és + powerlimittel 100%-on hajtani a magokat.
-
Apone33
őstag
válasz
gombcomp #111 üzenetére
Első benyomásra nagyon tetszik, sztem jó összerakták, és brutális az ereje a 6990-hez képest. Remélem egy darabig el leszek vele. Farcry 3 alatt 89 fok volt a gpu, és azért a hangját is lehet hallani, ami nem annyira tetszik az a 3 venti hogy nem fújja ki teljesen a levegőt a gépházból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest