Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
Ezt szerintem jobban meg tudnák mondani egy kábeles-átalakítós vagy általános VGA-s topikban. Nekünk azonos fajta videókártyánk van inkább, mintsem mindenféle zsinórunk meg adapterünk.
Illetve visszakeresve mások inkább ott nézelődnének hasomló infó után, és lehet hasznos lenne számukra az itt elhangzottak.
-
Szaboo
csendes tag
Srácok, ezen nincs semmi féle adapter. Ezzel mi a helyzet? Azt írja arra pont arra való amire nekem kéne. Hm?
-
Sanyi19
őstag
Ott is ugyanaz a baj, hogy digitálist kell analóggá.
Valami speciális kábel kell, amiben van valami converter.
DVI-D to VGA is van ilyen, csak ezek már szerintem drágák, meg nehéz beszerezni Mo-n.
Régebbi kártyák DVI-I-t tudtak. Azokkal ment. De nem 3 monitor, ott nem volt Eyefinity.
-
Sanyi19
őstag
Hát ha egyikkel sem megy akkor szerintem DVI-D to VGA-val sem fog, hát azon sem fog menni analóg jel. Nem is nagyon értem annak az átalakítónak az értelmét, biztos valami más speciális eszközhöz való. Egyébként HDMI to VGA is van.
De lehet, hogy semmire való és nem csinál semmit, de dísznek jó.
-
Sanyi19
őstag
Ja aha, hogy ezek nem is küldenek ki akkor semmilyen analóg jelet. Ha ez valóban így van ahogy írta, akkor sajnos igen. De ahonnan vetted az átalakítót oda, ha visszaviszed és megmondod, hogy neked nem is ilyen kellett hanem benézted, akkor nem cserélik ki neked? Mert azért egy próbát megérne, megnyugvásképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Subaru topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest