- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Lényegében nincs. Van hasonló, de nem lehet egy kártyával csak fizikát számoltatni, mint a zöldeknél.
Amire te gondolsz, az talán a Lucid Virtu technológiája, én még sosem láttam működni. (nem csak asrock lapokon van természetesen ilyen).
-
Sanyi19
őstag
640 Shader van benne, míg a redwood-ba 400 db, a Turks-ben pedig 480.
3DMark vantage-be pl. 7450 pontot ad a gpu-ra. Míg redwoodnál 5X00.A HD6570-em 840 Mhz-es GPU órajellel kapott olyan 7300-at. Játékokba is kb. ennyit ver rá.
Egyébként a gyártót én sem dícsérem mert fogtam ki két selejtet már tőlük. De hát ott a garancia, cserélik. Most is olyanom van, 16 000-ért vettem és bármelyik HD6670-et lenyomja.
Ár/érték-ben szerintem a legjobb. PCX-en szokott lenni... -
Padree
senior tag
12.4-es Catalyst : semmi hibajelenség ezidáig, pedig jó pár indításon túl van a gép, és a körülmények (hűtés, tuning, szobahőmérséklet) is változatlan, úgy gondolom kimondhatom:
a 12.6-os Catalyst okozta a villódzó fekete csíkokat.Már féltem, hogy elromlott a videókarcsim - hiába garanciás, ilyet már nem forgalmaznak, valószínűleg gyengébbet kaptam volna.
-
tigerjoco
tag
Hibaelhárításnál mindig ezt írja ki:"Lehetséges hogy a rendszer nem ismerte fel a hardverváltozásokat"A rendszerdiagnosztikánál még mindig ezt írja ki:"Egy eszköz konfigurációs hibája megakadályozza annak megfelelő működését.
Részletek: Az eszköz (Microsoft PS/2 egér) hibás: "tv_ConfigMgrErr24". A hiba elhárításáig az eszköz nem lesz elérhető. Az eszköz Plug and Play azonosítója: ACPI\PNP0F03\4-1D814FD4-0. " Majd kipróbálom másik alaplappal ha tudom. És úgyis kidobta a hibát ha a diagnosztika előtt kihúztam az egeret. -
tigerjoco
tag
A 4850-ben 512 MB memória volt, a 6670-ben 1 GB van. a Rendszermemória nem lett változtatva, van egy 2 gigás meg egy 1 gigás DDR2-es RAM, mindkettő 800 MHz-es.Az egeres dolgot ki tudom próbálni, de az alaplap is új akárcsak a vidikari, ami meg van itthon az meg rossz.Lehet meghajtom egy kicsit a videókártyát, kíváncsi vagyok mit művel, ja és köszi a segítséget!
-
brd
nagyúr
Vezérli, azzal nincs gond, csak a gép újraindítása (vagy a programból kilépés és elindítása közben, de ez teljesen mindegy, ugyanaz az eredménye) után visszaállítja automatikusra. Ez nekem nem is lenne akkora gond - bár de, mert már 3 ilyet kell így is megtennem a windows indítása után, ugyanilyen okokból - de nem én használom a kártyát, és az illető annyira nem ért a géphez, hogy ilyen dolgokat nyomkodjon.
-
Padree
senior tag
Nah, kipróbáltam:
Szép a felület, tetszik a hardver monitor grafikonos megoldása.
Alapból nem enged Core voltage-t állítani, balra alul van egy pici "settings" gomb, abban kell kipipálni hogy engedje és a monitorozását is (felhívja a figyelmet, hogy nem tanácsos több programot használni ami hozzáfér a feszültség-vezérlőhöz). Pipa be mindkettőre, elfogad, apply, majd Afterburnert újra kell indítani. De nekem akkor sem engedi állítani a Vcore-t.
Ellenben a ventilátort lehet szabályozni, és az egyéni profilhoz fasza grafikus megoldást kínál.
A sebességet nekem csak GPU: 675 és MEM: 1200 Mhz-ig engedi.Pofára jobban tetszik nekem mint a TriXX, tudásra is több, de szvsz csak MSI kártyákon az igazi, legalábbis a Sapphire-om nem került előbbre vele semmivel sem.
-
Alister71
nagyúr
Ez mind szép és jó. Csakhogy, ami a Vantage-ban stabil, azt a Dirt3 vagy a Lost Planet 2, 1 perc alatt kivégzi. Nekem is lement 950/1200-őn a Vantage, de ezeket az órajeleket egyik játék se szereti.
Nem fog tönkremenni a gpu, mert a védelem amúgy sem engedi, meg 100x hamarabb le fog állni a driver, de meglepődnék ha hosszú távon bírná. A 24/7-es tuning alapiskolája, hogy nem a max oc-n használunk egy hardvert. -
Sanyi19
őstag
Nekem is használja, de nincs vele problémám a 11.9-es catalystal. Nem tudom amúgy ez a hyper memory elég érdekes dolog, lehet azért csinálná mert jobban leterheli a memóriát. Nekem DDR3-as ramom van, 1200-on hajtom nincs vele baj hypermemory-ként sem.
Egyébként a 6670 GPU fesz tudtommal 1,1 V. Vagyis egy ASUS HD6670 bios-ba azt láttam mikor megnyitottam RBE-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest