- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaboo
csendes tag
Srácok, ezen nincs semmi féle adapter. Ezzel mi a helyzet? Azt írja arra pont arra való amire nekem kéne. Hm?
-
Szaboo
csendes tag
-
Szaboo
csendes tag
Hát igen.. Van. Támogatná ez a DVI-I-t is, itt mással van a baj szerintem.
Találtam egy külföldi topikot, ahol válasz érkezett egy hasonló kérdésre:
LINKÉs ha DVI-D csatlakozást használok, akkor is megmarad ez a probléma amiről a külföldi kolléga beszél szerintetek?
u.i.: Minjárt fogom, és letöröm a 4 tűt, és kapok egy DVI-D to VGA átalakítót
-
Szaboo
csendes tag
Csak úgy mutatom, ez az amiről most szó van.
-
Szaboo
csendes tag
-
Szaboo
csendes tag
Igen, próbáltam hogy csak a DVI-re kötöm a VGA-s kábelt, vagy az átalakítót. Nem volt jel.
Aláb írtam, ide is leírom egy észrevételem. Már többször olvastam a kézikönyvet, most ütötte meg a szemem pár sor:
DVI-D Port
-HDMI Supported
-HDCP Supported
-Dual-Link DVI output supported.Akkor ez a baj? Egy "DVI-D"-VGA átalakítóval biztos menne? Nem akarok megint feleslegesen venni ezt+azt
-
Szaboo
csendes tag
Nos igen-igen... 3 monitorom van. Az egyiken van DVI kimenet is, a másik kettőn csak VGA
A HDMI-be megy egy DVI-HDMI kábellel a DVI-s monitor. Ez oké.
A VGA-ba megy az egyik VGA monitor. Ez is oké.
A DVI-be kéne mennie egy VGA-nak, de sehogy nem akar menni.Esetleg probléma lehet a DVI tipussal? Korábban a DVI monitorhoz "DVI-D" - "DVI-D" kábelt használtam. Viszont az a monitor most foglalt a HDMI miatt, így vga átalakítót kell használnom. Na, az átalakító az nem "DVI-D" csatolású, hanem "DVI-I"-s. Van egy DVI-VGA kábelem is, az "DVI-A" végű.
Ezek közre játszhatnak?
u.i: már többször olvastam a kézikönyvet, most ütötte meg a szemem pár sor:
DVI-D Port
-HDMI Supported
-HDCP Supported
-Dual-Link DVI output supported.Akkor ez a baj? Egy "DVI-D"-VGA átalakítóval biztos menne? Nem akarok megint feleslegesen venni ezt+azt
-
Szaboo
csendes tag
-
Szaboo
csendes tag
Helo!
A kérdésem egész egyszerű. Van egy msi HD6670-em, 3 monitorral. Elvileg eyefinity-s, szóval ugye támogatnia kéne. Annyi a gond hogy a DVI kimenthez átalakítót használnék. Mivel az arra kötött monitor VGA kimenetes. Azt gondoltam hogy az átalakítóval van baj, vettem egy DVI-VGA kábelt, de így sem megy át a jel. DVI-DVI-vel működik. Ez hiba, vagy eredetileg így csinálták? Ilyet én még nem láttam. Így nem tudom használni a 3 monitort egyszerre :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest