- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz
[Gandalf] #110 üzenetére
83-as PCI-nak én sem látom értelmét. Az esztelen tuningnak sem. Egyszerűen csak kipróbáltam 140-es FSB-n, és feszkóemelés, nagyobb borda, időzítések visszavétele nélkül megy szépen 1540MHz-n, majd 80MHz-cel magasabb frekin, mint eddíg (pár évvel ezelőtt a komplett procim nem ment ennyin ;-). A PCI 35 lett, az AGP 70. szerintem ez nem olyan vészes.
-
[Gandalf]
csendes tag
válasz
[Gandalf] #109 üzenetére
Ja meg egy dolog a tuningrol. Most vettem ezt a z 1600+ot. Szerintem annyira jo a proci alap orajelen hogy folosleges huzni. Amit nyersz vele az nem olyan sok. Ez elott nekem egy 366os cerkam volt. Azt se huztam, mert nem lehetett ertelmesen huzni, mivel a 100MHz FSB-t nem tudta csak a 83-at, annak meg nem volt ertelme a PCI/AGP busz freki miatt. Az XP egy nagyon jo proci, eleg mindenhez ezert szerintem folosleges huzni. Nem is fogom. A tuningnak akkor van ertelme ha tenyleg sokat nyersz vele. Pl.: CeleronT 1200@1600. De en lehet hogy ezt se huznam. Most lehet hogy leugattok, de nekem ez a velemenyem...
-
BadGe
aktív tag
válasz
[Gandalf] #96 üzenetére
Hát azt hiszem vagyunk itt néhányan akinek a procija a LEGJOBBAN húzott, a LEGATOMSTABILABB, a LEGALACSONYABB hőmérsékleten a LEGGYORSABB, stb :) én sajnos nem tartozom közéjük, így továbbra is ellátogatok ide, hátha találok néhány értelmes hozzászólást is.
Azt hiszem megkockáztatok majd egy abszolút proc hőmérséklet mérést: lekapcsolom a ventillátorokat (mind a kettőt) és megnézem hol akad ki a proc. Eddig 73 fokig mertem elengedni, de lassan már attól félek, hogy tényleg az alaplap sínyli majd meg a dolgot...
ha valaki eljutott már olyan hőfokig ahol a proc kihalt, az legalább örülhet, mert meg tudja mondani, hogy mennyit csal a hőmérője.
pl nem lepődnék meg, ha mondjuk az alapon 50 fokos procin mondjuk 75 fokon kifagyna, de azon se ha egy 40 fokosnak mondott proc esetleg 65 fokon produkálná ugyan ezt. így legalább tényleg kapnánk valami képet a max hőmérsékletekről és a hőmérők "szórásáról"
Ge.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest