- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
[Gandalf]
csendes tag
válasz
[Gandalf] #109 üzenetére
Ja meg egy dolog a tuningrol. Most vettem ezt a z 1600+ot. Szerintem annyira jo a proci alap orajelen hogy folosleges huzni. Amit nyersz vele az nem olyan sok. Ez elott nekem egy 366os cerkam volt. Azt se huztam, mert nem lehetett ertelmesen huzni, mivel a 100MHz FSB-t nem tudta csak a 83-at, annak meg nem volt ertelme a PCI/AGP busz freki miatt. Az XP egy nagyon jo proci, eleg mindenhez ezert szerintem folosleges huzni. Nem is fogom. A tuningnak akkor van ertelme ha tenyleg sokat nyersz vele. Pl.: CeleronT 1200@1600. De en lehet hogy ezt se huznam. Most lehet hogy leugattok, de nekem ez a velemenyem...
Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- No Rest for the Wicked
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Formula-1
- Linux Mint
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest