- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belzebub
csendes tag
Mivel és sajna nem nagyon tudom húzni szegénykét egyáltalán. Ha belenyúlkálok már csak sípol a gép. Egyébként egy 333 128Mb-os ramom van.
-
Belzebub
csendes tag
Értem. És a ramjaid alapból 2t-sek, vagy szerencséd van velük és bírják a húzást?
-
Belzebub
csendes tag
Köszi, megpróbálom. Sajna nekem a ramom nem fog menni a procival szinkronban, mert ha felhúzom nem indul a gép csak sípol (pedig Samsung). De ezt a 196-os FSB-t mindenféleképp kipróbálom.
Egyébként neked a 200-al baj volt? Vagy miért nem úgy járatod? -
Belzebub
csendes tag
nekem egy Abit NF7-esem van
-
Belzebub
csendes tag
Na sikerült! Legalábbis elindítani. Ha felvettem 1.7-re, már a Windows is megy, viszont rövid idő után újraindul. Ahogy tovább emelgettem a feszültséget, egyre tovább bírta a windows, de 1.8-nál megálltam. Ennél nagyobb értéket esetleg merjek neki adni, ha a procim csak 36 fokos? Ha igen meddig menjek el?
Köszi -
Belzebub
csendes tag
És ha a feszültséget állítom és a ramot visszaveszem, esetleg a 11*200-on is menni fog?
-
Belzebub
csendes tag
Igen, így kezdtem. Így el is mentem egy darabig (11*180) ahol még elindult, de akkor nem akkora órajelet írt amekorát kellett volna. Ha ennél tovább mentem akkor meg jött a sípolás.
-
Belzebub
csendes tag
A memóriát meg először még nem piszkáltam, aztán mikor elkezdtem fentebb venni akkor jött a másikfajta sípolás
-
Belzebub
csendes tag
Az FSB-t 200ra állítottam 11-es szorzóval
-
Belzebub
csendes tag
Az fsb-t vagy a memóriát?
-
Belzebub
csendes tag
Mert ha azon állítok akkor is sípol, csak akkor 2 lassút
-
Belzebub
csendes tag
Mennyire érdemes kb rakni? ~1.7-1.8?
-
Belzebub
csendes tag
Nem bírom sajna a memória frekijét állítani, mert akkor meg amiatt sípol
De akkor majd megpróbálom a feszültséget állítgatni hátha bejön
[Szerkesztve] -
Belzebub
csendes tag
Helló
Nekem egy NF7-es alaplapban van egy 2.5--ös Barton proci, 333-as 128 Mb-os Samsung rammal. Ki akartam próbálni mit bír ha húzom, úgyhogy megnéztem a 11*200-as beállítást (ahogy nézelődtem mindenkinél így megy satbilan). A a gond, hogy az enyém ezután ha újraindul csak sípol és annyi. Állítsak a feszültségen is? Vagy a rammal lehet gond?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horizon Forbidden West
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Interactive Brokers társalgó
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest