- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyax
aktív tag
200-on csak 1.8V vcore-vel (AIDA-ban 1.84V) volt hajlandó teljesen stabilan működni. A hőmérséklettel még így sem volt probléma, mert max. terhelésnél 49 fokos volt a proci, de állítólag 1.8V fölött már nem egészséges a procinak ezért egy csöppet visszavettem. Ez a -34 Mhz (2166Mhz) nem vehető észre. És így max. terhelésnél csak 45-46fokos a proci, ami nyáron sem lesz több 50-nél és ez megnyugtató
-
petyax
aktív tag
Szerintem 1.8V-nál nagyobb fesz-t ne nagyon adj neki. Nem csak a hőmérséklet a gond állítólag, hanem valami csíkszélesség, átütés probléma is felléphet
Szerintem nézd meg, hogy 1.8V-on, hogy stabil a rendszer.
Rakjál fel egy Prime95 progit, melyben futtasd a Torture Testet és ha nem fagy le a gép ill. nem ír ki hibát, akkor stabil. (ha fél óráig nem hibázik, akkor stabilnak mondható, nem hinném, hogy lesz vele problémád).
Ha hibázik vegyél vissza kicsit az FSB-ből.
Nekem 196-os FSB-vel (ramok szinkronban) 1.75V core fesz (AIDA-ban: 1.79V) teljesen stabil. Így is használom. Memóriaidőzítések: 2T,3,3,5. (Egy Hynix és egy Samsung RAM). Az időzítésekhez először még ne nyúlj, hagyd optimálisan.
Jó próbálgatást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest