- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
szeva000 #4523 üzenetére
Még1x bocs a megjegyzésekért
igaz hogy ezt írtam is mert már nem tudtam szerkeszteni a hsz-t.
Proci pedig lesz csak várni kell rá, de ahogy olvasom te már döntöttél amivel semmi probléma nincs de ha utánanéztél hogy melyik a jobb neked akkor miért irkálsz ide? Én ezt soha nem értettem, én ajánlottam egy aránylag jó és olcsó alternatívát, te pedig ahelyett hogy megköszönnéd.. na mind1 hagyjuk. Nem kötelező megvenni semmit, én csak azért ajánlottam mert azt írtad hogy neked is számít a pénz és most ez a legjobb vétel ehhez nem fér kétség. Részemről vége az offnak. -
HERR Z
veterán
válasz
szeva000 #4531 üzenetére
modképes asrock lap 17k
modképes x2 550 25-28k
4 giga ram 15k
--------------------------------------
=60k, és eza teljesítmény 945-955 közötti lesz alapórajelen
és van 25k-d jobb lapra, de +10-ért már kb a maxot megkapod(ami tudja a p45 szintjét, brutál vrm rész hegyomlásnyi heatpipe minden ami kell)
ha zavar hogy asrock akkor a legolcsóbb modképes giga 23k am2+ -on, ergo ottmár am3 jobbAm3-ba ugyanez +5-10k, tehát 70, és még időtállóbb is lesz a géped
egy értelmesebb 550 4 maggal stabil 1.2V-on alapórajelen, ott a fogyi max 65-70W, ergo az inteles kisebb kazán blablaság se igaz -
Bluegene
addikt
válasz
szeva000 #4523 üzenetére
egyébként hülyeséget csinálsz pont most linkelte be , (te link) eperfagyi a paintben átfestett grafikonjait, h az AMD bezony veri az intelt
aki nem lát a szemével
én ennek hatására elgondolkodnék..., egyébként az lehet a magyarázat, mert a phenom natív négymagos a quad 2db kétmagos, tehát a négymagot rendesen kihasználó progikban relatív jó a phenomherr-z: lehet...
-
Joshi
titán
válasz
szeva000 #4513 üzenetére
Hát most majdnem lehülyéztelek.
Tudsz te szöveget értelmezni?
HERR Z bazárjának pont az a lényege hogy már eleve egy 4 magon működő tuningos példányt kapsz plussz 3-4k felárért.
Most miről beszélsz? Milyen zságbamacskáról? Milyen 10-et veszek hátha jó lesz 1? Ember te járd újra az elemit.ui.: de tudod mit, vegyél inkább egy X4 955-öt 60k-ért azzal biztosan meg leszel elégedve és nincs zságbamacska.
-
Joshi
titán
válasz
szeva000 #4511 üzenetére
Hát még mindig egy X2 550 a legolcsóbb aminek bekapcsolható mind a 4 magja. Én HERR Z-től vettem egyet, ami olyan 3,5Ghz körül megy és garantáltan mind a 4 magja bekapcsolható és működik. Sajnos várólista van, de ha nem sűrgős akkor érdemes rá várni. Ehez veszel egy ACC-és lapot(ez felel a magok bekapcsolásáért) és memókat, szerintem 65k-ból meg lehet úszni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest