Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz1974
tag
válasz
erszviktor #6419 üzenetére
Elég morgonc procit használsz, itt már biztosítani kell a normális szellőzést, sokan ezt elbagatelizálják, amíg nem tapasztalják a saját bőrükön, hogy nem véletelen külön iparág a CPU hűtők ill. a ventik gyártása.....
Ha gondolod, keress meg privátban, szívesen segítek, "pirinyót szakmabeli" vagyok,
-
atesz1974
tag
válasz
erszviktor #6417 üzenetére
Valószínű, hogy működik akkor nálad a CnQ, különben gyári hűtővel terhelés nélkül sem lenne ilyen alacsony a CPU hőmérséklet, az 50 fok sem vészes terhelés alatt, max kifogtál valami hangos ventit...., de a 3 perc visszahűlés kicsit sok, nekem ez arra utal, mintha paszta hiány, vagy illeszkedési gubanc lenne a proci ill. a hűtő között.
Vagy...., a házban megvan az előlről levegőt beszívó, ill, a hátulján kifújó venti, ezek hány cm-esek? Esetleg a ház oldallapját le tudod venni ideiglenesen?
-
atesz1974
tag
válasz
erszviktor #6409 üzenetére
Bár Nekem csak egy 940 BE procim van, gyanítom, hogy a Tiédhez is ugyanez a gyári hűtő dukált, márpedig ez terhelés alatt 3.4 Gigán, pláne esetleg egy rosszul szellőző házban....igencsak kínlódhat a prociddal.
Telepíts fel egy Everestet...(soha többé nem eresztett....
) aztán nézd meg terhelés nélkül mennyi a cpu hőmérséklet, ill, hagyd futni a progit játék alatt, lépj ki hirtelen ALT+TAB-bal, és akkor is meg tudod nézni mennyi a proci hőmérséklete, és milyen gyorsan esik vissza (ez is mérvadó)
Első körben ennyi.....
-
törölt tag
válasz
erszviktor #6411 üzenetére
3000 körül kellene lennie, egyébként ha terhelés alatt 50 az nem sok. Lehetséges, hogy alapon ennyire ratyi a gyári hűtő
-
beta
aktív tag
válasz
erszviktor #6409 üzenetére
homersekletek rendben vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest