- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
Whaazzup #10844 üzenetére
Abszolút nem bántottál meg, csak olyasmiket írtál amin megakadt a szemem és inkább rákérdeztem, hogy is gondoltad. Igen, ezért jó a fórum
BE procit általában azért vesz valaki, mert tudja, nyitott a szorzója ami megkönnyíti a tuningot. És tuningolni is fogja, ami ugye nagyobb hőtermeléssel jár, főleg ha feszültséget is emel. Kell egy jó hűtő is, mert a gyári kevés, de ezt bele kell kalkulálni. -
siriq
őstag
válasz
Whaazzup #10844 üzenetére
Ezen meg azert csiszolni kell. Max a peces bolt ismerosoknek nem lehet hinni. 286-s procival kezdtem(a pc korszakom) de ez eddig 1 procim halt meg(az en hibambol). 486-tol tuningolok(ha tudtam volna a tuningrol mar a 386-t is huztam volna). Melegedes pedig rosz hutesrol arulkodik. Nalam 53 fok felett meg nem volt a procim(megy ez tobbet is mint 3.6 csak en nekem nem lenyeg a 4 ghz). Pont az a jo a procimban, hogy csak a szorzot emelem es kesz. Azert a usert a jotol nem hozzaertesunk miatt ne tantoritsuk mar el.
blocker: kerdes mire hasznalod. Ha szamitasigenyes dolgokra akkor igen. jatek stb akkor nem.
-
Thrawn
félisten
válasz
Whaazzup #10841 üzenetére
Milyen az az intelligens BIOS?
Ha arra gondolsz, hogy egyes lapok képesek automatikus tuningra (5-10% körül) akkor értem, csak az a baj, hogy azok számára akik egy kicsit is kiismerik magukat a BIOS-ban ennek a funkciónak abszolút nem veszik semmi hasznát.
Az általad olyannyira leszólt Black Edition procik képességeit ki sem használják, mert szorzót egyáltalán nem állítanak, kizárólag a ref.órajelet emelik (aminek hatására ugye minden más órajel is emelkedik, kivéve a PCI és PCIe órajeleket). Egy ilyen procinál pedig békénhagyni a szorzókat eléggé értelmetlen, hiszen épp emiatt könnyebb őket tuningolni. Az, hogy megsül a BE-kben a hőérzékelő pedig nem igaz. Egyáltalán nem igaz. -
alias_bobo
tag
válasz
Whaazzup #10825 üzenetére
Köszönöm a válasz!
És melyikkel járnék jobban? Egy Phenom II X4 955 BE C2-vel vagy egy Pretested Phenom II X2 555 BE C3 @ X4 955 procival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest