- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
válasz
alias_bobo #10827 üzenetére
Szia.A 4 mag jobb én a X4 945 nél tenném le a voksot.De a X4 955 is megfelel csak nem szeretem a BLACKES procikat.ÜDV.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
alias_bobo #10832 üzenetére
márcsak a C3 stepp miatt is...nameg gondolom olcsobb is
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
alias_bobo #10827 üzenetére
pretested X4re 1 szavazat.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
alias_bobo #10823 üzenetére
Szia.Ha egy proci jól tuningolható akkor alapfeszen is megy 15-25% között és a többi hardvert nem kell baszkurálni miatta,egy jó alaplap (PL Gigabyte) úgy is hozzá igazítja vagy közelíti az optimális stabilitást hozzá.Így nem csökkented le a procid élettartamát és a alaplapét.JÓ MINŐSÉGŰ MEMORIÁT kell venni és gyorsat ez a titka.ÜDV.
Ha jó procit fogtál ki menni fog,de nagyon pici léptekkel felfelé ez is fontos.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
alias_bobo #10819 üzenetére
Szia.Azt hogyha sokat tuningolod a melegtől belül elhal a hőérzékelője és csak a végtelenségig melegedni fog nincs hűtő ami lehűtse,sorozatban viszik vissza a BLACKES
procikat ez miatt nem igazán idő álló tuning proci.Nem kell sok neki 2-4-szor jobban meghúzod feszkóval és vége.Utána tegyél fel egy orthost futtasd és már látod is milyen gyorsan melegszik én már lecseréltem C2D-re.ÜDV. -
Thrawn
félisten
válasz
alias_bobo #10819 üzenetére
Alapfeszen 3,5-3,6 GHz, emelt fesszel 3,8-3,9 GHz (ha szerencsés vagy akkor a 4 GHz is meglehet jó hűtéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest