- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ndave92
aktív tag
Objektíven nézve, attól függetlenül, h piros, zöld vagy kék táborhoz húz vkinek a szíve, szerintem egyetérthetünk abban, h teljesen korrekt generációs ugrást produkált most az AMD az RDNA 4-gyel.
A 7900 XTX papíron szinte mindenben 50%-kal "több" a 9070 XT-nél, de az architekturális módosításoknak révén mégis közel azonos raszterizációs teljesítményt hoz, RT-ben (meg AI-ban is) úgy néz ki, h kicsit erősebb nála. -
zsirfecske
addikt
ezeket honnan tudod, netről?
powercolor reaper érdekelne de ahhoz még nincs teardown-os review vagy videó sajna, és hiába van a kezemben, szétszedni nem tudom. benézni meg nem lehet annyira, mert nem a szélén kezdődnek a ram modulok hanem kb középtájt érnek véget a high res pcb képek alapján, tehát kb 4-5 cm mélyen.
-
ndave92
aktív tag
Az ehhez hasonló hozzászólások miatt kezdtem el anno olvasgatni a fórumokat (amikből lehet tanulni, tájékozódni és hiteles forrásokra hivatkozik, forrásmegjelöléssel, stb.), de mára már úgy kell kimorzsázni a sok hasztalan "zaj" és hasraütésszerű vélemény közül az érdemi, valós információkat... nekem legalábbis nagyon hiányoznak manapság az ilyen kommentek.
Köszi szépen! -
canadaa
tag
Én nem nagyon értem ez hogyan lehetséges. Nem volt túl nagy változás a 7xxx -hez képest memória téren, nem?
Nemrég kínlódtam a 7900 XT-mmel és mikor túl vékony padokat raktam a memóriára (épp csak hozzáért), akkor volt terhelés alatt 80 és lassan felkúszott a 90-be.
Rendes padokkal terhelés alatt 70 pár foknál nem is megy feljebb. -
zsirfecske
addikt
valaki nem tudja véletlen, hogy minden modellen át van -e vezetve a vram hátuljának hője a backplate-re? mert ha igen, egy alu borda a hátlapra meg fogja ezt oldani, én ma fogom kipróbálni sima reaper 9070-en. a teszt alatti fórumban már írtam erről pár hsz-t. amúgy ott nagyobb a mozgás, gyertek oda
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Battlefield 7
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest