- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya53
aktív tag
válasz AsakuraDave #892 üzenetére
Igen ez nem volt sok érte, de nem igazán vagyok ideges.
Megszoktam már a sok csalódást. -
Chaser
legenda
válasz Malibutomi #875 üzenetére
részemről rohaggyon' rájuk
jövőre ha esetleg leszek olyan hülye hogy venni akarok vga-t, feldobok egy érmét
mind az nv, mind az amd tetű banda, kalap sz@rt nem ér a szavuk, nézzék hülyének azt akire gondolok ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kokler
aktív tag
Egyik nagykerben érkezik majd 1db 6800 XT 505.000 Ft-ért
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
FaTHI
őstag
Egyet tegyetek nekem is félre mindegy mennyibe kerül
-
rolko
őstag
AMD.COM
Hungary :
CHS Hungary Kft
Expert ZRT
HRP EUROPE KFT
RAMIRIS EUROPE KFT -
veterán
Paper Launch v2.0
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Malibutomi #875 üzenetére
hát, 1-2 játék, ahol a 6800 XT eléri a 3080 szinten, pl Borderlands3, a többiben kicsit lemarad
-
-
Bibgr0
aktív tag
Amíg nyomjátok az f5-öt: kijött a Gamers Nexus review:
https://www.youtube.com/watch?v=jLVGL7aAYgY -
nagyúr
Lehet oszolni emberek, nincs itt semmi látnivaló
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Chaser
legenda
csodálom hogy még nem halt le az oldal ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Malibutomi
nagyúr
Be lett mar linkelve ahol szo volt errol
Az AMD az AIB-okra adta a sok chipet, refbol nem lesz sok az egy het mulva erkezo aib kartyaknal lesz mennyiseg, de gyartonkent valtozo.
Az AMD exkluziv gyartok kaptak a legtobbet
Jayz review
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
Ennyi volt, a kinti oldalakat már nem is lehet elérni
-
sanya53
aktív tag
-
veterán
Az F5 legyen veletek Béláim ! GL and HF
-
Chaser
legenda
-
sutatokisr
tag
ha szándékosan csinálják ezeket a hisztiket a megjelenések kapcsán, akkor sem értem, h miért, kinek jó
ha nem szándékos, akkor meg mind a két brigád -
veterán
Inet.se googlival lefordítva svédről de sajna érteni fogjátok most rakták ki.
Tehát se készlet és a REF se lesz MSRP ...
Fontos információk a ma 15:00 kiadásról
A rendkívül gyenge kínálat és a rendkívüli kereslet miatt más megközelítést alkalmazunk az AMD Radeon RX 6800 és RX 6800XT kiadásához.Először egy extra védelmet aktiváltunk a botok / skalperek ellen.
Amikor belép az oldalra, a Cloudflare közbenső szakaszába kerül, mielőtt átirányítaná a termék oldalaira, amelynek általában egy és öt másodperc között kell tartania.A megjelenés után nagyon hamar le kell állítanunk a foglalás lehetőségét is, annak alapján, hogy hány megrendelést kapunk.
Az aktuális készletegyenleget sem mutatjuk be, csak annyit nyomtatunk ki, hogy mennyit tudunk a 'további információk' alatt a termékoldalakon.Ennek oka az, hogy a mai kiadás csak a referenciatervet tartalmazza, amelyet korlátozott példányszámban készítettek.
Ahogy most látszik, nem fogunk több grafikus kártyát kapni, mint amennyiért kiadást kaptunk, ezért nem akarunk felesleges megrendeléseket fogadni olyan termékekről, amelyeket egyáltalán nem tudunk leszállítani.Azok számára, akik megrendelést kapnak a mai kiadás során, szeretnénk tisztázni, hogy nincs garancia az odaítélésre. Sajnos ilyen nagy kiadások esetén nincs lehetőségünk kellő pontossággal leállítani a zárat, és sokkal több megrendelést kapunk, mint amennyi rövid.
Miután leállítottuk a foglalásokat, mindent kézzel fogunk átnézni, hogy minden rendben legyen. Később a nap folyamán e-mailt küldünk mindenkinek, aki megrendelt, a kiosztással kapcsolatos információkkal.
Ezt követően sajnos törölnünk kell az összes többi megrendelést.
Egy hét múlva, november 25-én, a harmadik fél gyártói kártyákat felszabadítják foglalásra. A pontos elérhetőségről még nem tudunk nyilatkozni, de tudjuk, hogy ezek nem korlátozott kiadások, ezért nem korlátozzuk az adott modellek megrendelésének számát.
Megértjük, hogy ez frusztráló, de reméljük, hogy a megközelítés a feltételeket figyelembe véve jól érzi magát.
Az árakat illetően
Lábjegyzetként az árképzéssel kapcsolatos kérdéseket is szeretnénk megválaszolni. Sajnos nincs lehetőségünk megfelelni a korábban közölt ajánlott árnak, amelyet az AMD döntött, ez a vételárunk alatt van. A növekvő szállítási költségek a légi fuvarozással az uralkodó körülmények között és az instabil dollárár sajnos negatívan befolyásolják ezt a kibocsátást.[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
-
Chaser
legenda
az egy egészen más történet
én pl amit visszavittem seasonic táp, hát azok nagyon faszák
jah, gyárilag kerregett a ventije, még jó hogy szuper halknak hirdetik
utána néztem jobban utána, mocsok sz@r ventiket raknak beléjük, még az 50+ ezres kategóriába is, nem egyedi eset a kerregő venti
és ott duplán korrektek voltak, már a két hét bőven letelt, én meg elfelejtettem, úgy felb@szott használtam mást talán, de akkor is visszavették 3 hét után
volt bq! hűtő aminél nem volt am4 lefogató, nyilván majd én 'opatom magam hogy külön veszek, mert dobozoláskor valaki benézte
pwm-es hűtőről kiderült dc, visszavittem, utána se írták át, ez meg speciel az ő hülyeségük, rosszul bevételezték, mondta is a srác mikor visszavittem nyilván ez van, de nem módosították hátha más is besz_pja ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Bivaly26
tag
Azét mondjuk hozzáteszem hogy most egy rtx3070 rt6800 áráért 1 éve komplett gépet vettem rtx 2070 el meg monitorral egyben 420 k volt ha ebből levonom a monitort akkor 300k maga a gép.Most meg ebből az összegből kártyát lehet venni.Baromira elszaladtak ebben a versengésben a fiúk,lányok az biztos és most tolja tovább az AMD ha versengésre vágyott valaki akkor megkapjuk.Feltolják az árakat.Csak legyen hozzá pénzed, mert még 1-2 év és 1 milla a gép.A monitor gyártok is beszállnak a 240 Hz meg feljebb mennek.Játékgyártok meg nem optimalizálják a játékokat sem nagyon. Én is nézem a kártyát mert édekel a tech ezen vonala.Na meg persze nem jönne rosszul egy olyan kártya ami 1440P monitoromon tud menni 144hz-el.144 avg Fps igaz 165 hz is mehetne de nem vagyok telhetetlen.
-
nagyúr
Én nem arról beszélek, hogy ne küld vissza ha valami nem ok.
Ha hangosabb mint azt vártad az már oké, meg ha nem rendeltetésszerűen működik.
De az szerintem inkorrekt dolog, hogy ha tudom már az elején, hogy csak azért veszek meg bármilyen terméket, hogy mondjuk ne maradjak vga, proci, alaplap stb stb nélkül ameddig az általam kinézett dologból nincs készleten, majd ha elérhető akkor visszabazom úgy a boltnak, hogy amúgy semmi probléma nem volt vele az számomra gáz.
De az gusztustalan dolog, hogy veszek mondjuk egy procit, kifogok egy ritka fos tuningos darabot, aztán visszaküldöm mert nem megy annyit amennyit én gondoltam, és hozok egy másikat.
És sajnos ez a mentalitás terjed idehaza is, külföldön meg már sokszor mindennapos.[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Igen tudom, hogy %-ban megy, de egy 5e ft-os terméknél bukja a 2e ft-os szállítást vagy egy 400ezresnél akkor az nem mindegy. Jelenleg viszont kb többért rakhatná vissza mint amennyiért 0. napon eladja. És azt is mondtam, hogy sajnos a bolt szívja meg ezt a magatartást.
De valahol rá is van "kényszerítve" a vevő, hogy vakon vegyen egy terméket és azért a legtöbb esetben a vevőnél maradnak a dolgok, kivéve ha átverve érzi magát (vagy valaki szándékosan visszaél vele mint a proci tuningos példád és ez számomra is teljes mértékben elítélendő).
Emiatt ez tipik szürkezóna, mert mindenkinek is igaza van, meg senkinek sem. És egyedül a gyártónak mindegy és egyben ő is idézi elő ezt a helyzetet. -
Chaser
legenda
ott volt ma is a gw 3070 phoenix 22x ezerért, egy raklappal kaptak
hozza a strix/gamingx/ftw3 szintet hangban és hűtésben, sőtszerk:
hadogabi1
miből gondolod, hogy meg tudnál bántani? vagy itt bárki?
minek nézel te engem?...
egyébként azóta is rendszeresen tőlük vásárolok, és épp azért, mert ha valami sz@r akkor vissza tudom vinni
ha az egyenleget nézem nem jöttek ki rosszul belőle, maradjunk ennyiben, és én sem, mert nem kell szóba hoznom se az ügyvéd szót, mint a boltok többségénél[ Szerkesztve ]
-
h1ght3chzor
őstag
-
hadogabi1
senior tag
Nem akarlak megbántani de remélem te nem kapsz kártyát
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Cthulhu Dawn
őstag
15 orakar emelik fel az embargot?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
snecy20
nagyúr
Szóval, néha el kéne gondolkodni azon, hogy mennyire fair sportot űzni abból, hogy valós indok nélkül küldözgetni vissza a cuccokat. (procik estén főleg, ha nem olyan tuningos mint azt a vevő elvárja)
Na, végre valaki kimondja.
Alza egy jó példa... tonnaszám ott vannak a bontott, visszaküldött cuccok. Amiket ők speciel nyomott áron raknak ki újra, ergo bukó van rajta.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
r92king
tag
Ha ez is Out-of-stock lesz 5 percen belül akkor hivatalosan is én vagyok a világ legszerencsétlenebb embere. Szépen már tavasszal elkezdtem gyűjteni a pénzt és a "régi" árakkal kalkulálva akartam most ősszel gépet fejleszteni. Gondoltam 400-500 ezerből csak kijön egy 8 magos Zen 3, 32GB RA,M valami jobb féle 60 ezeres lap, meg 70-es NVIDIA vagy hasonló AMD. Még azon gondolkodtam, hogy lehet marad belőle telefonra is GTX 1080-at még szeptemberben nyomott áron eladtam, hogy nekem lesz majd RTX 3070 200 ezer alatt. BIGGEST MISTAKE OF MY LIFE.
[ Szerkesztve ]
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
Laja333
őstag
Giga csinált egy live premier videót 4 perce.
-
Chaser
legenda
válasz hadogabi1 #839 üzenetére
jah, covid előtt bevitted alzába a kártyát, helyben kezedbe nyomták a pénzt, nem kérdeztek, nem néztek tömeggyilkosnak
covid óta valami automatába kell betenni, és értesítenek - ami akár fél óra alatt is megvan de lehet több is -
ez nem a sarki fűszeres mint a hazai it "kiskerek" 99%-a
részemről akkor szó nélkül visszamegy ha valami defekt van - persze ahhoz lőni is kéne ( : -szerk:
Shkiz0
egyébként ez nagyon egyszerű
akinek nem tetszik a hatályos törvény/jogszabály, nem kell boltot nyitnia
ha alzát vesszük alapul, nyilván nem nagykertől vásárolnak hanem közvetlen a gyártóktól
külön support van az elállásra, belekalkulálták
sokszor drágább a visszavitt termék...mint az új ( : - nem tudom mi alapján matekozzák ki -
egy értelmes bolt ezzel tervez
aki meg ezzel visszaél az gondoljon bele hogy azért nem kéne, fordított helyzetben ő se díjazná
de ha valami sz@r, vagy nem úgy működik ahogy az ember elvárja, mért ne vinné vissza? és mért kéne magát ettől rosszul éreznie?
tavaly annyi sz@r/hiányos dologba belefutottam, hogy a végén még én éreztem magam kellemetlenül, de! erről rohadtul nem én tehetek, a kereskedő meg beszélje meg a beszállítójával[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Miért ne buknának?
Tök mind1, hogy egy termék 100 FT vagy 100K ugyanazon termékcsoport esetén ugyanannyi a haszon is. Ugyanannyit keres egy 50K-s kártyán is százalékosan a legtöbb bolt, mint egy 300k-s esetén. (normál állapotot vegyük, amikor nincs hiány, nincs covid, meg semmi)
Ahhoz, hogy pl az árukeresős első pár találata között legyél max 4-5% haszon fér bele, (vagy több is, ha áfát csalsz). Az 5% sem tiszta, mert vannak járulékos költségek amik a végére tovább csökkentik a valós nyereséget. Aztán akkor a végére kb marad 3% hasznod, számold ki ha visszaküldöd a kártyát "sportból" akkor mi történik. Örül a bolt vagy kereskedő, ha 0 szaldóval elmegy, és nem ő fizet rá.
És amikor olyanokat mondtok, hogy ez belefér nekik akkor én csak fogom a fejem, hogy alig van pár ember aki tisztában van a kereskedelemmel, de ennek ellenére beszélik a butaságokat.
Szóval, néha el kéne gondolkodni azon, hogy mennyire fair sportot űzni abból, hogy valós indok nélkül küldözgetni vissza a cuccokat. (procik estén főleg, ha nem olyan tuningos mint azt a vevő elvárja)Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
OgreImre
senior tag
válasz worxland #769 üzenetére
szerintem marxizmusnak hívják, és belebuktak/unk a megvalósításába, eddig...
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
hadogabi1
senior tag
válasz hadogabi1 #838 üzenetére
Plusz hamarabb is a pénzednél vagy ha eladod 0 ft haszonnal mint hogy majd a bolt visszautalja x nap után.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
Szerintem ha felrakod ugyanannyiért amennyiért vetted 0 haszonnal 2 óra alatt elviszik. Ezért is nem érzem korrektnek a 14 napos elállást a boltok felé.
-
Chaser
legenda
válasz hadogabi1 #831 üzenetére
sztem az az inkorrekt, hogy teszt nélkül kell kártyát venni persze nem kell, de aki most nem vesz majd akkor vesz amikor sikerül, vicc -
az is inkorrekt, hogy nincsenek _pontos_ hangerő értékek megadva
az is inkorrekt, hogy a legtöbb gyártó ha megadja is kamuzik, köszönőviszonyban nincs a valósággal
na ezek inkorrekt dolgok
az, hogy belepakolok egy kis raklap pénzt egy vga-ba, aztán kiderül hogy mondjuk qrva hangos, cw-zik, bugzik, és úgy vagyok vele kösz, ha fizetnének se használnám és visszadobom, mi benne a "parasztság"?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Danex
addikt
kb én is így leszek vele, hogy ha tudom megveszem 290K-ig a gyári AMD-t, amíg postára adják a teszteket lesz idő elolvasni, ha meg kiderül hogy az AIB mondjuk alig drágább de érezhetően jobb akkor meg felmegy aprora vagy vissza 14nappal.
14 nap azért nem okoz már lelkiismeret furdalást, mert az egész helyzet, hogy 0. napon a legolcsóbb, meg hogy nincs teszt, review addig amíg nem vásárolható a termék azt idézik elő, hogy vakon vásároljon az ember vagy várjon hónapokat... ennek sajnos a bolt látja kárát, de mondjuk az is biztos, hogy nem egy 300e-400e terméken fognak emiatt bukni rajta. -
Bivaly26
tag
Link Most találtam!
-
nagyúr
válasz hadogabi1 #831 üzenetére
Ugyan így voltam én is ezzel a 14 nappal mindig.
Ha most elérhető lesz mégis Alzán vagy valamelyik nagykerben, akkor hozok egyet magamnak, aztán addig marad amíg nem jönnek az AIB karik. Ha meggyőző a teljesítmény, és nem lesz bughalmaz a driver sem, akkor ezt majd eladom és jön helyette AIB, ha meg még sem lesz valamiért okés, akkor szintén eladom és jön egy 3080.
Ha meg semmi sem lesz elérhető ma akkor marad a szenvedés az RX570-enÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
hadogabi1
senior tag
válasz worxland #828 üzenetére
Hát nem tudom. Én ha lesz ma ref és tudok is venni nincs out of stock lesz akkor veszek egyet. Max eladom majd ha valóban annyival jobb lesz a aib. A 14 napos elállást parasztságnak érzem szóval azt nem csinálom meg.
-
nagyúr
Amúgy lehet megtenni a téteket, az Alza oldalra hány perccel 3 előtt fogja összefosni magát a rengeteg rászabaduló F5-ös ember miatt
-
Chaser
legenda
-
tusi_
addikt
Biztos, hogy kevesebb lesz 3800-al, de a 85 vs 75 kb 15%, ami realis lehet jatekok alatt, ennyivel kevesebbet tud a 3800x.
A lenyeg nekem, hogy a minimum 100 felett legyen, az en szemem erre allergias, nem a pixelek surusegre. De meg masfel ora es tapasztaltabbak leszunk.
eat, sleep, play, replay
-
Chaser
legenda
vagyis majdnem...vadászat a vörös novemberre ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeathAdder
veterán
válasz MegalodonS #802 üzenetére
Ahhoz képest hogy 4k 8k felbontásra vannak, sok esetben eléggé le kell butítanom a beállításokat, hogy ne legyen diavetítés egy 2k 144hz-es monitoron. Igaz csak 2080ti, de ez az a felbontás ahol ~10%-ot ver rá a 3080, amit OC-vel elérek kb.
Ezért szurkokolok hogy legyenek faszák fhd körül ezek az új navik
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
Érdekesek a FHD tesztek. Ha ez lesz majdnem minden játéknál, akkor megdől az az elképzelés, hogy az Amperét a CPU bottleneck fogja vissza.
Így akkor jobb választás lesz a legtöbb embernek, akik még FHD/1440p-n vannak, és nem célozzák a 4k-t (ahol egyébként sincs nagyon lemaradva). -
Birkusz
csendes tag
spanyol youtuber "véletlenül" leakelt pár új benchet [link]
“ A NASA elkezdhetne asztronauták helyett hegymászókat képezni, mert az epéniszeden feljutunk a Marsra” by BuZzNiaK
-
Chaser
legenda
nincs mit összehasonlítani
a gyári cpu hűtő 40dB is lehet ( :
viccnek is rossz ilyen videó, ahol az egyik komponens magában porszívószerk:
tusi_
ha 10900k-val annyi, sztem 3800-cal kevesebb lesz
de majd kitapasztalod
annyi az ára, ha vga mellé rakod akkor máris nem drága[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
Amiket neztem teszteket, ott - ugyan 10900k val - 85 helyett 137-et hozott a 3080.
Ha ez 75 helyett 125 lesz, az pont jo nekem. Biztos hagy benne es nem lesz kihajtva a kartya, de a novekedes meg lesz. Fps-ben is, meg a gatyaban is
Esetleg jovore kap egy 5800x-et, de nem latom ertelmet plusz 10-15% novekedesert plusz 100€-t kihajitani az ablakon. Esetleg majd Zen4...eat, sleep, play, replay
-
addikt
válasz szasanyi #778 üzenetére
Így van, fentebb én is pont erre akartam a mondamdómmal célozni.
Tegnapelőtt jött meg az 1000 Eurós fizum, de ha belegondolok, hogy háromnegyedét rá kéne költenem egy új kártyára annak, amiért 1 hónapig heti majd 40 órát dolgoztam, akkor rosszul leszek.Ráadásul a munka miatt időm sincs játszani annyit, mert ugye ha dolgozol, akkor max este van rá idő meló után vagy hétvégén(már sokadik hétvégén ez sem jött össze, itthon volt őszi földmunka), szóval annyira kihasználni sem tudnám, hogy meg tudjam magamnak indokolni, hogy igen, megérte azt a 700+ Eurót elköltenem rá.
#735 FaTHI Tudnál nekem légyszi ilyen jóárasított használt GTX 1080 Ti-ket linkelni? De nekem max ilyen 350-400 Euróig kéne, mert annyiért vettem újan 3 éve a Vega 56 kártyámat is.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
ADAM1337
nagyúr
Egyáltalán nem sürgős max a next gen címekre gondoltam elővigyázatosnak lenni.
Most apex legends-ezek az 5700xt-vel fhd-n med-lowon úgy néha pörgeti a 300fps-t, de átlag 250 körül van.
Csak online fps-ezek, egyedül a cyberpunkra leszek kiváncsi mit tudnak a vga-k majd alatta, hátha az jobban lesz optimalizálva. -
szasanyi
félisten
Újra megnéztem ezt a YT videót és ha igaz, hogy közben a TimeSpy fut akkor a ref. hűtés minden lesz csak halk nem. Persze pontos dB, fordulatszám vagy hőmérséklet adatok nincsenek, de szvsz ez nem jó ómen.
Esetleg más, hasonló de jobban értékelhető nincs vhol? -
worxland
addikt
-
MegalodonS
őstag
válasz h1ght3chzor #792 üzenetére
1080p??ezek a kartyak min, 1440,4k,8k felbontasra valok!!
-
Chaser
legenda
tuti nem lesz elég, ahhoz nyugodtan vehetsz 5600x/5800x-et ha ki akarod maxolni 1080p-n
nem jól skálázódik 1080p-n nyilván
rdna topikba linkelt valaki új ac-ről képet, alig jobb 3090 5700xt-nél, hogy ez mekkora sz@r
jah, csak rá kell nézni mi történik 1440p-n és 4k-n, ezek a kártyák ott mutatják meg mit tudnak, arra lettek tervezve, nem 1080p-re
elhiszem, hogy a vásárlók 1%-a 1080p-re vesz ilyet, de valahol érthető, hogy a maradék 99%-ot részesítik előnyben aki 1440p/4k-ra veszi ezeketszerk:
beragadt az 5-ös gomb a notebookon ( :[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest