- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
válasz ScomComputer #12201 üzenetére
Fogd meg a söröm mingyárt linkelem! Ja hőfok kicsit esik 22-fok itt Kecsón. ja és mennek a repülők is
-
FaTHI
őstag
Van egy 6700Xt-m amihez leszedtem egy Biost mármint az alaplaphoz (Giga Z390 Intel 9900k) amiben lehet állitani a Resizable bar-t. Kérdésem érdemes felrakni, hoz jelentős töbletel?
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz unclefucka #11799 üzenetére
Nálam is cicereg néha a nitro+ 6700xt. Amit észrevettem az Nvidia kártyáimnál nem igen volt cicergés. Ezek ilyenek úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Rx 6700Xt-n nézegetem ezt a Resizable Bar -dolgot Giga Aorus Elite Z390-es lapban. Lenne Bios elméletben de "file not found", illetve van egyáltalán értelme érdemben?
-
FaTHI
őstag
Megjött a Nitro+ 6700Xt-karim. Jó bika cucc egyedül a Ray tracing alatt esik hanyatt. Anno végignyomtam Rt -alatt 3070-el a Cyberpunkot, 50-70 Fps -el. de 6700-al 30 fps sincs meg. No ettől függetlenül jó kis cucc.
-
FaTHI
őstag
Sziasztok! Erröl mi a vélemény: Sapphire AMD RX 6700 XT 12GB GDDR6 Pulse. Extreme digitalnal 280k.
-
FaTHI
őstag
Nem lesz ebből sem Alzán csak Magyar kereskedőknél, ha saccolnom kell 450-500 ezer ft tól indul az ára. Ami persze nem releváns, és nem is éri meg egy sim felhasználónak.
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Ne legyenek illuzióink:
[link] -
FaTHI
őstag
Ha már nem jött be a 6800-as vásár az Iponon van aránylag jó áron 3070-es :
[link] -
FaTHI
őstag
No para holnapra lesz Pcx ipon aqua -ban 500ezerért minden is!
-
FaTHI
őstag
válasz DeathAdder #2180 üzenetére
Jaja igazi szopatás ez a 2020 as év. És még vidkari sincs
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Én behúztam egy 3070 Phoenix-et 230-ért, de várom ha lesz jó 6800 jó áron cserélem le a 3070et.
-
FaTHI
őstag
-
FaTHI
őstag
De az milyen hogy Alzán még kategóriát sem kapott mintha nem is lenne ilyen kárty tipus. Ja nincs is
-
FaTHI
őstag
Na emberek mindenki mennyen a dogára nincs itt semmi látnivaló!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Egyet tegyetek nekem is félre mindegy mennyibe kerül
-
FaTHI
őstag
Ha 400k lesz egy 6800xt akkor mar keresem is az aprón a jasznált 1080ti ket szare hugye jo lesz az lövödözni. A maradék pénzen meg veszek öreg szuzukit oszt széthajtom mint bolond az annyát.
-
FaTHI
őstag
válasz CsigaGyilkos #562 üzenetére
Jaja én sem veszek vga-t 300-350ezerért akkora buka lesz akár már egy év múlva mint az ólajtó. Akkor inkább várok hátha a 3060Ti ami a 2080Supert veri lesz 150-200-körül az is bukó lesz de nem mindegy mekkora. 2560x1080-p re elég lehet az is 1-2 évig!
Szaros 8gb os Rtx 3070-ért meg 350-eket kérnek elmennek az Annyukba.[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz AsakuraDave #374 üzenetére
Remélem ha lesz 6800 akkor 200-250k körül elérhető lesz. A 6800Xt is csak akkor pálya ha 250-300 k körül elérhető lesz. Ha nem akkor cummancska Amd-től is.
-
FaTHI
őstag
Igaz csak egy rx 580 al mértem ott konnektorból 260 + vga 140- 160 watt tehát össz fogyi olyan 400 körül volt game alatt. Hát ha még erre rájön +150-200 watt akkor esélyes megfekszik a gép. Én úgy számolom az előzö 2080am húzva volt az is kb. a beharangozott 6800xt szinten fogyasztásban és nem volt gond talán eleg lesz a 650 es Thermaltake tápom.
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Nekem egy Thermaltake 650watt os tápom van 9900k lesz a vga alatt. Remélem elég lesz a 6800xt hez. Én csak gamekhez használom méréseim szerint játek alatt alatt a rendszerem 250watt ot eszik kb. egy aida stress alatt, warzone alatt a cpu 65watt ot evett.
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Mi ez a 850 Watt? Nem érteni mi van most? nem arrol volt szó hogy 300watt a Gpu?
-
FaTHI
őstag
válasz AsakuraDave #226 üzenetére
Oké öcsisajt vágom a témát, amúgy érdekes lenne ha már most lenne ilyen összehasonlitó teszt a 6xxx es kártyákról, sztem kamu, de lehet kb. ez lesz a teljesitménye. Majd kiderül de gondolom csak a megjelenés után lesz konkrétum.
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz AsakuraDave #217 üzenetére
Belinkeltél egy 3070 vs 3080 as tesztet. mi faxom köze van ehhez a topikhoz?
-
FaTHI
őstag
Én is tolom a warzonet, 2080 al kezdtem 144hz de a gsync nem volt teljesen oke. Most egy "ratyi" rx580 am van es gyönyörűen simán megy a freesyncel. Fps em 60-80fps, de nem látom hátrányát. Én is rtx re készültem, de várok a 6xxx szériára valahogy szimpibb mint a lehúzós 3xxx nincs belőle csak sok pénzért széria.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest