- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienApollo
tag
válasz zsida.kornel #3322 üzenetére
Köszi a választ, akkor tényleg nem egyedi eset hanem minden nitro+ csinálja valószínűleg. Együtt lehet vele élni, csak eddig azt hittem képzelődöm mert olyan gyorsan villan hogy még sose kaptam el a pillanatot, de akkor mégsem én őrültem meg teljesen
Utána néztem és egy reddites thread-ben azt írták már tudnak róla a gyártónál is és jelenleg vizsgálják hogy hogyan tudják javítani (tehát valszeg szoftveres hiba ez is).
Más: valaki írta régebben, hogy Radeon progi gyakran összerogyik nála és ilyenkor a Wattman profil default értékekkel helyre áll és eldobja a beállított dolgokat. Ki kell kapcsolni a fast startup-ot a win10-ben és azóta nálam pl nem csinálja, előtte sokszor elhasalt nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple TV+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest