- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
Valaki cserélt már thermal padot Pulse 5700XT-n?
Elméletileg a gyári padok 5w/mK hővezető képességűek, a vramokon 1mm, míg a VRM részen 2mm vastag. Mindent alaposan letisztítottam és pontosan vágtam méretre az újakat. A vram 1mm Thermal Grizzly Minus Pad 8-at kapott (8w/mK), a VRM részt pedig 2mm Alphacool Rise ultrasoft-ra (7w/mK) cseréltem. A gpu-n Mastergel Maker V2 paszta van.
A végeredmény ~2 fokkal magasabb vram hőmérséklet, amit nem értek, a VRM részt nem tudom mérni. Ami feltűnt miután megkaptam a csomagot (merlinhardvertől rendeltem), hogy az eredeti Minus Pad 8 csomagolásában található egy eredetiséget igazoló kártya sorozatszámmal, amit az oldalukon tudok ellenőrizni. Az én Minus Padom csomagolásában nem volt ilyen..de a thermal pad látszólag eredetinek tűnik.
Szóval nem értem, hogy a thermal paddal van e gond vagy én csináltam valamit rosszul. Tesztek alapján maximum 10 fok javulást is hozhatna, megelégedtem volna kevesebbel is, de nem gondoltam volna, hogy rosszabb leszA parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest