- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
intelMMX #17668 üzenetére
Előbb utóbb úgy is alaplapot kell cserélned. Én ezt 2008-ban léptem meg, és nem bántam meg, azóta az új alaplapot használom, igaz egy évet a régi CPU-val használtam, utána jött a Celeron E3200. Ez a processzor nagyságrendekkel erősebb (főleg mivel 3200 MHz-n használom) mint amilyen a 3,06 GHz-s P4-m volt. Megbánnád a 478-ba való fejlesztést, egyszerűen kevés teljesítményt kapsz, nagy fogyasztás mellett. 65 nm-s Conroe, 45 nm-s Wolfdale, ezek alá nem adjuk már. Így nézz körül a piacon, egy hasonló gép mint az enyém, fillérekből kijön már, linkelem mit mondtak a gépem értékére, mivel kíváncsiságból megkérdeztem. [link] Én Hyper TX2-vel használom, de azt az életbe el nem adnám.
-
peti_s
addikt
válasz
intelMMX #17653 üzenetére
478-ba szerintem rossz választás, nem is tudom h lett-e egyáltalán G1-s steppinggel Prescott kiadva oda. Bacsis 3,4 GHz-s CPU-ja is ha jól rémlik E0-s. Jobb már persze sokkal mint a korábbiak, de az én G1-s Prescott-m, egy E3200 gyári hűtője hajtja, és bizony mivel hozzám került egy rézmagos 775-s hűtő, ezért megizzasztottam hogy mégis cseréljem-e le. 64°C fölé nem ment 10 perc 100%-s Everest terhelés után sem.
Erre szerintem a korábbi Prescott-k, és a későbbi 2M-s verziók sem képesek.
-
-
Rive
veterán
válasz
intelMMX #17624 üzenetére
Az a baj hogy én is nem olyan rég szereztem ezt(2-3hete).
Hát, eső után köpönyeg...
Szerintem erre a gépre már akkor sem éri meg költeni.Ui.: Ha kölcsönbe tudsz szerezni valami tisztességes P4-et, az még dob rajta, de pénzbe ne kerüljön... Vagy köhögd fel valahogy a váltás árát, vagy hagyd ennyiben.
-
gban
veterán
válasz
intelMMX #17608 üzenetére
Én meg a harmadik irányvonalat képviselem
Amivel a legolcsóbban és legjobb hatásfokkal gyorsítani tudsz a gépeden az a komplett csere.
Közel annyiért el tudod adni a cuccokat jó esetben, amennyiből kijön egy 775-ös, ddr2-es lap, 2 magos proci, akár egy 8600GTS, stb.
Biztosan olcsóbban kijössz a végén, mintha fejlesztgetnéd, és teljesítményben sokkal jobban jársz. -
bacsis
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest