- Apple Watch
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #85135 üzenetére
Parancsolj, itt a kívánt cikk.
Mivel más dolgom is volt a délután során a grafikonokat végül elvetettem, de ígyis összeraktam amit tudtam. -
válasz
jokeph #85135 üzenetére
Köszi a választ. Nem hiszek annak hogy 4 pin ne lenne elég, tekintve kínai lapomon is 4 pinnel ment 12 magos 2697v2
.
VRM az más dolog azt megértem, 1,4-1,5v-ig mennék vcore-ban.
Viszont itt most nem quad procira kell a tuning hanem sima core2 duo-ra (E8100)
Asus lapokat kihagynám, annyira nincs szerencsém velük még a legjobb tuninglapok is megszivatnak de szerintem csak velem van a baj. Furcsa módon meg Asrock lapokkal meg jól elvagyok. Biostar lapom is volt pár darab. Gigabyte is sok volt, rossz és jó is vegyesen. P35-DS3-ban volt a WR amit újra meg szeretnék csinálni azaz validálni valahogyan.
Ramom van ami jól megy, de úgyis vissza lenne osztva.Czo
Veszprémi vagyok. Inkább venném mert a végletekig szeretnék vele elmenni (azaz vízezve ha kell akkor nagy fesszel) és ezek az öreg lapok esélyes hogy kinyuvadnak a procedúra alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple Watch
- Reklámblokkolók topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest