Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az is lehet hogy fesz csúcsokat írtak, vagy Watt
Próbálom keresni az előzményekből, de csak a VRM speceket találtam meg eddig, kár hogy bezártam azt az oldalt. Táblázat volt, melyben procik és lapok sorakoztak, a megfelelő kombinációk esetén pipa a cellában. -
jokeph
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hát, a TDP nem is a fogyasztást fejezi ki emlékeim szerint. Hanem egy olyan - elektromos eszköz által leadott hőteljesítmény - amire a hűtést méretezni/tervezni illik.
A fogyasztással ugyan párhuzamban mozog, de közvetlenül nem fejezhető ki belőle egyértelműen, és ahogy írtad unlocked CPU-nál nem is értelmezhető mivel dögrovásig lehet kínálni a cuccot.
Amennyire nézem, a 2 CPU gyártó máshogy számítja ezt az értéket és tuti nem a csúcs van megadva hanem egy nagy átlag (osztályba sorolás) amibe a legtöbb chip belefér biztosan, ha több jelentősen eltérő chip (CPU) van akkor szükség szerint létrehoznak annyi osztályt amennyi kell - mert hát ugye valahová mindent be kell sorolni.
No persze ez csak az én meglátásom, várom az észrevételeket és korrekciókat.
#83843frescho: ilyen szépen nem tudtam volna kifejteni soha.
FX: igen, és sokan nem értették hogy hogyan megy el egy 6 magos Thuban 125W TDP-vel gond nélkül, míg ugyanabban a lapban egy szintén 125W TDP-re besorolt FX8xxx meg throttlingolt a VRM elégtelensége miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbálom keresni az előzményekből, de csak a

DarthSun