- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
frescho #111630 üzenetére
Igen, az akkoriban egy jellegzetes mainstream gép volt (32-)64-128MB RAMmal. Sokszor 450MHZ-en, és 3-4-6GB HDD-vel.
Később ezek gyakran fejlesztődtek Celeron 566@850-re némi extra RAMmal, TNT2/GeForce 2 MX400-al.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
arn
félisten
válasz
Epitettem ilyet p2 450 alapon, es le is benchmarkoltam az osszeset (lsd tabla), a 98as gep erdekes korszak volt (fordulopont sok szempontbol), de a megepitett gepek nem hasznalhatoak tul jol, mar egy 98as hl is kompromisszumos rajta.
A v2ot is nagyon sokfelekeppen probaltam a korszakba illeszteni k6-2tol a p3 1000ig, de vagy gyenge volt, vagy haszontalan. Szvsz csak ugy van ertelme, hogy az a “fokartya”, mar egy tnt mellett is feleslegesnek ereztem.
Lenyegeben a 2000es buildem a 98asnak a felturbozott verzioja - bx, slot1 p3, gf2, live. Hasonloan a dx4 is egy felhergelt 486, ami meg az elozo korszakrol szol, a sajat korszakaban mar eleg kompromisszumos mai szemmel. De a k6/v3 is a 3dfx korszak kompromisszummentesebb futtatasat celozza, mert 99re mar nem tul acelos.
Azert vegeredmenyben nem csak megepiteni, hanem hasznalni is szeretnem oket, es ha jatszhatok 2000es geppel, nem szivatom magam a 98assal, hogy lassu. Ha csak ezt a reszet nezem, a gepek nagy resze total felesleges, a dx4 es a p3 eleg lenne a 90es evekre nekem.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
válasz
300A Celetron, BH6, TNT
Fail, semmire nem jó, öszvér gép, ráadásul a hagyományosra tuningolva igen instabil. BX- be, ebben a korban legalább a Katmai 500.
Katmai/500, BE6 - ez a jó választás...-realitás : annó nem tudtam volna kifizetni, de retróként már ingyen volt, és igen jó.
A Cerkák később, a P3-4 korszakban is Trabantok, pörögnek mint állat, de semmi erő nincs bennük.A 3 test probléma nem megoldható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Kuponkunyeráló
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest