Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz
ityam
üzenetére
Volt P3 chipset is, pl. az a híres (hírhedt?) Aladdin TNT2 integrált TNT2 M64 grafikával. Két alaplapról tudok ezzel a chipsettel; az egyik az Asus CUA, az állítólag nem rossz, az integrált grafika hozza az M64 teljesítményét, mert van a lapon dedikált RAM az integrált VGA-hoz. A másik a PC Chips M754LMR, ez eléggé katasztrófa.
Amúgy volt ALi (ULi) Socket 939-hez is, a méltán híres ASRock 939 DualSATA2 erre épült -
Pikari
veterán
válasz
ityam
üzenetére
Ebben a korszakban úgy döntöttek, hogy x86 processzort gyártanak. Ezeket a processzorokat alaplapra integrálták, beágyazott rendszerekben használták. Ezért a PC piacra kevésbé fókuszáltak. De volt chipsetük folyamatosan, amd-hez, és p4-hez is lg775-ig bezárólag. Ekkor az nvidia felvásárolta őket.
-
ityam
őstag
válasz
ityam
üzenetére
szerkhez már késő. wikin ránéztem hogy volt pár Aladdinjuk p2-3 érában. csak nekem akkoriban kimaradtak.valszeg ezért nem értettem a dolgot.gondolom egyik sem volt túl jó, vagy énnekem esett ki valami jóság a korszakból.
Ahogy végignéztem egy volt ismerős p2-3 érából. a laptopcsipsetek integrált trident vgaval. Azok legalább rémlenek hogy láttam, de asztaliban totál kimaradt nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun