- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Penyus!
El tudnád nekem küldeni azt a simcity-t ami kezeli a CGA-t meg azt a Grand Prix-et?
Mert a simcity-m csak herkules módban vagy EGA módban fut, a Grand Prix pedig csak VGA-ban indul el, hiába választom ki a CGA-t vagy a herkulest vagy az EGA-t nem reagál rá.. csak VGA-n fut
más: EGA kártyát tudsz nekem intézni akkor? -
-
-
-
Ezt nem tudom. ST6-ot használok / Inteles /.Csak tippem van hogy nem érzékeny az új verziókra.VH6T- ből / Via / építettem egy ismerősömnek gépet GeForce- al, erre toltam mindenből újat, nem volt gond.Socket A + Via -t is használok ennél sem jelentkeztek drivergondok Win9X és XP alatt sem.
Hogy ne legyen unalmas az élet Asus A8V- nél / 939+Via / a 3DMark- ok 2003 és felette nem futnak le, de a játékok mind mennek.
-
neduddki
nagyúr
HI!
en leszoktam kapni a gyari javallotat oszt elvagyo vele
udv
neduddki
mod: mikor vittek vissza a viarenarola viara adrivereket?
-
-
-
DOS alól a 800 nevű progival is meg lehet csinálni.Rezidens, ha aktív a memóriában akkor: format a: /u /t:80/n9 - evvel a DD-s lemezeket is le tudod formázni 720-ra, tehát 80 track 9 pálya, persze ha elég jó minőségű a lemez és leragasztani sem kell. Ha a progi hiányozna el tudom emailezni.
-
-
-
-
-
közben elindítottam másik indítórol a gépet, nagy nehezen találtam egy többé kevésbé működőt...
na ott látott egy C: meghajtót de ez egy másik C: volt.. ez teli volt cuccal...
meg látott egy H meghajtót is, na és eddig azt a H:-t látta C:-nek... na és azon fogyott el a hely... -
Erről komplett iratok voltak, benne több száz jelszóval amikkel érdemes lehetett próbálkozni. De nekem sose ment egy se. Majd ismerősnek kellett haxolni otthoni gépet (mert szülők bios kóddal védték gépet ne játszanak sokat). Kipróbáltunk egy programot, előtte beállítottunk egy jelszót. A program hülyeséget dobott ki, de adtunk neki egy esélyt. És bameg, működött. Gondolom hasht olvasta ki, amire generált egyet. És a két szónak azonos volt a hash értéke, és bios megint csak ezt ellenőrizte. Zseniális
-
-
-
Volt egy tuti megoldas azon gepekre, ahol nem volt turbo gomb. A frekvenciat allito jumperek kozul kellett valamelyikre rakotni, es attol fuggoen, hogy nyitott vagy zart volt az adott pin futott mas-mas sebessegen a gep.
Nem kellett hozza nagy szakertelem, csak egy kis logika.
Adatbazis: Akkoriban turelmesek voltunk. Most csodalkoztam ra, hogy milyen lassu egy P150, megis behozza az osszes honlapot es kompromisszumokkal meg most is lehet rajta netezni.
-
-
törölt tag
Valóban utánvétes lesz. Előbb telefonált a kisasszony, hogy jövő héten várható a csomag. Remélem nem nagyon cseszik össze a processzort. Elvégre elég súlyos csomagolási költséget is felszámoltak... Bár egy lézergravírozott AMD K6-oson legfeljebb a lábakat lehet elgörbítgetni.
-
-
Biztos egy kis páleszt, mert sok volt a sava. Aztán ráborít egy másfél liter bort, mert semmi sava nem maradt...
Komoly téma:
Már napok óta szívok egy Asus K7M alaplapra szerelt konfiggal. Sokáig be sem bootolt a WinXP, aztán egyszercsak megjavult. Most azt csinálja, hogy belefagy a 3DMark03-ba, de egyéb játékteszteket és a 2001SE-t végigtolja. Ez mi lehet...? -
-
-
-
-
-
snake1977
őstag
-
-
Rive
veterán
Ne már
Olivetti GO708. Egy darab PDF emliti az egész neten, valami olivetti XP egybegép lehetséges vezérlője volt...
Akosf: De gőzöm sincs, hogy ezekből honnan szedi ki az információt a BIOS.
Az AT-busz valamelyik két furcsán használt vonalára akasztottak egy soros eepromot, ha jól emlékszem. -
törölt tag
A bal felső sarokban 15ns-os SRAM chippek lehetnek. Tudnál róla készíteni egy nagyobb felbontású fotót. Amin látszanak is az alkatrészek jelölései?
szerk.: Na meg a másik oldalról is.
szerk2.: Visszavonva a SRAM chippes megállapítás. Azok HM48416AP-15 típusú 16kx4 bites DRAM áramkörök.
-
törölt tag
Úgy tudom, hogy az ISA buszos eszközökön nincs eszközazonosító, így teljesen normális, hogy a gép nem lát több portot. Neked kell elhitetned a géppel, hogy ott van.
Viszont ez adott egy tippet. Ha párhuzamos port lenne, akkor valószínűleg lennének rajta jumperek amivel lehet állítani a port címet... lehet, hogy mégsem az.
Viszont a 24MHz-es kvarc a super IO áramkörökön szokott lenni. A videojelekhez a 14,31818MHz-es kvarc órajelét szokták használni. Az előbb átnéztem pár ISA, PCI és AGP kártyát. Egy kivételével 14,31818-as kvarcok voltak rajtuk. Az ISA buszos Tridenten 40MHz-es...
-
törölt tag
Én is a SCSI + soros port kombó kártyára szavazok.
Sajnos a VC2751-0001-ről semmi adatot nem találtam a neten. De valószínűleg egy SCSI vezérlő áramkör. Minden más feladathoz túl komplexnek tűnik. ( VGA funkció kilőve, mert nincs VGA kimenet, hacsak nem egy kompozit kimenet akar az lenni a jobb felső sarokban )
-
snake1977
őstag
Ha az Aida nem látja, lehet elhalálozott a kártya
Remélem az everest mutat valamit, csak használ valami megszakitást, vagy mutat hardver azonositót.
Azért nézd meg minden slotban, nekem a vga játszott olyat hogy nem ment csak 2 slotban a 386-os gépben, a maradék 3-ban meg sem nyikkant.
Én kajak meglepődtem, stb kártya compaq cimkével, és hangzatos nitro 64V jelöléssel, nagyon LoL
-
Rive
veterán
A hátoldaláról is kéne egy kép. Illetve van valami csipogós műszered? Ki kéne mérni, hogy az ötvenpines csatlakozón ott vannak-e a földpontok, ahol a SCSI csatolón is szoktak.
A BIOS lehet, hogy nem a buszra csatlakozik. Van ott néhány ram is: ha a nagy chip valami mikrovezérlő, akkor lehet, hogy a ROM ahhoz tartozik, a kártya pedig driver nélkül nem szólal meg.
Első ránézésre azt mondanám, hogy SCSI CD-illesztő, de igazából lövésem nincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest