- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyton
aktív tag
válasz
Sanchez638 #31044 üzenetére
Igen. Hogy a legelső Athlonok meg Duronok voltak-e gyárilag lockmentesek, meg hogy mit lehetett grafitozni, meg ezüsthidazni, azt sose tudtam követni.
Ezek valószínűleg lockmentesek. Az AXMA-s 2800+ okat 4 éve brekatam a lapba, ráindítottam, hogy megy-e, aztán beraktam a szekrénybe, hogy majd csinálok egy csúcs K7 Athlon konfigot, azóta is ott áll.
Nem emlékszem, hogy állítottam-e volna szorzót, a stabilitásra koncentráltam. Előtte az Athlon MP-k mentek remekül, de erősebb, Barton magosakat szerettem volna, viszont a mezei Bartonokat nem tudtam rábírni trükközéssel se a dual működésre. Maradtak hát a méregdrága Mobilbartonok. Elő kéne már venni...
3000+ os a csúcs: [link]
-
Pyton
aktív tag
válasz
Sanchez638 #31042 üzenetére
A típusmegjelölést. Ha valamelyik AXM-mel kezdődik, akkor ajánlott kipróbálni, hogy lockmentes-e.
-
válasz
Sanchez638 #31038 üzenetére
Leginkább a nevéből, abból a hosszú karakterláncból.
-
Pyton
aktív tag
válasz
Sanchez638 #31036 üzenetére
És legfőképp bárminemű beavatkozás nélkül mennek dualban. Gyorsabbak mint bármelyik Athlon MP.
Azonosításnál remek támpont, hogy a típusmegjelölés első 3 betűje AXM.
-
Balathruin
veterán
válasz
Sanchez638 #31036 üzenetére
Szorzózármentes és kevesebb fesz. kell neki.
-
iday
aktív tag
válasz
Sanchez638 #31024 üzenetére
Nem nagyobb feszültségű kell, hanem alacsony ESR értékű kondik.
-
válasz
Sanchez638 #31018 üzenetére
Kondik a képen jónak tűnnek, bár lehet hogy nem jól látom.
-
válasz
Sanchez638 #31016 üzenetére
ez nagyjából egy beszerezhetetlen cucc, inkább javaslom a Robo 678N-et ami elgé sokszor fel-fel tűnik
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #31008 üzenetére
Pontos leírást ha írsz, (szejtorhibásodik, vagy csak egyszer click, gyengeszektorosodik, stb)
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #31006 üzenetére
Oké
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #31004 üzenetére
Pont nem erre gondoltam
Erre. A surface prom ssd-je példaképp
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #31000 üzenetére
Küldj egy sentunel képet
-
válasz
Sanchez638 #31000 üzenetére
Természetesen nem lehet, hacsak felül nem írod a komplett firmwaret. Bár gondolom okos mérnökök akkor is gondoltak arra, hogy firmware frissítéskor ezek ne vesszenek el.
Ne akarj csalni, valamiért 9%-ot ír rá. Inkább nézd meg a SMART-ot miért mondja a saját magára az eszköz hogy már alig él, ne te döntsd el hogy ez "hibátlan".
-
válasz
Sanchez638 #30931 üzenetére
qwertly azt kérdezte hogy mennyit érhet, nem azt hogy kinek van?!
-
qwertly
addikt
válasz
Sanchez638 #30931 üzenetére
Szia!
Ezt egy idős ismerőstől lett megörökölve aki csak megvette a 80-as évekbe Bécsbe.Utána kis sem nyitotta.Most került hozzám próbálom eladni mert én nem tudom használni.Itt a dobozba van a tápkábel meg egy fekete kábel is amely nem tudom mire való. -
válasz
Sanchez638 #30924 üzenetére
Olyan kártya van nekem is egy, de hibás sajnos, csíkoz. Az első szériás Abit Ti4200 64MB volt nagyon ütős, a GPU ment 300 MHz felett és a RAM is meghaladta a 600MHz-et, így egy kvázi Ti4600-a volt az embernek.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #30921 üzenetére
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #30919 üzenetére
grat. ha mrnád mi baja a sok laposnak valszrg tudok segíteni
-
válasz
Sanchez638 #30917 üzenetére
attól függ hogyé adod?!
-
válasz
Sanchez638 #30915 üzenetére
én az Epoxra szavaznék
viszon mielőtt nagyon belebonyolódnánk a témábba, sztem még jössze egy válasszal Fenyőnek -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #30913 üzenetére
az, cuki
-
válasz
Sanchez638 #30910 üzenetére
Izgi a link, kukkants rá
-
Tim82
félisten
válasz
Sanchez638 #30903 üzenetére
Ha találsz embert, aki használ régi Toshiba Portege subnotikat (kései Pentium III, ill. Pentium M procis modellek: Portege 3500, Portege R100, Portege R200), az értékelni fogja őket.
Van még egy rakat, szintén ilyen korú Sony Vaio subnoti is, talán a Fujitsu Lifebook P szériában is voltak ilyen HDD-t használó subnotik. Ennyi jut most eszembe.
Ja, amúgy tetűlassú vinyók, viszont elvileg kevesebbet fogyasztanak a 2,5" notivinyóknál.
Portege R100-am nekem is volt, az egyik exem talán még máig használja Windows XP-vel.
Talán van hozzá valami külső házam, megnézem majd.
Exian: igencsak kevés noti használt ilyen vinyót.
-
Exian
addikt
válasz
Sanchez638 #30903 üzenetére
Mondjuk használni?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #30900 üzenetére
egyet tegyél nekem fére plz
kösz -
válasz
Sanchez638 #30898 üzenetére
Próbáltad, nem próbáltad, megy, nem megy, mi az hogy ramaty?
Növeljük picit az infóáradatot -
válasz
Sanchez638 #30889 üzenetére
nem ér fel vele, mert az Pentium4M és nem Pentium M, azza a Pentium 4M ugyanaz az architektúra mint a "sima" Desktop P4, csak a szorzót tudja kapcsolgatni.. a Pentium M ezzel szemben fejlettebb architektúra, ahol alacsonyabb órajelen nagyobb kakaóra képes... szal az az 1,2-es Pentium4M valami cefet lassú lehet
-
Exian
addikt
válasz
Sanchez638 #30889 üzenetére
Ja, engem a tuning sohasem érdekelt
Sőt.
-
válasz
Sanchez638 #30880 üzenetére
ezen innen látszik hogy nem AZ!!! a fajta egy oldalas ami a P3-P4-esekbe van kitalálva
-
juliabrilke
veterán
válasz
Sanchez638 #30877 üzenetére
Most egy ilyen van (link), viszont venti mentesen passzívan. Lapban semmi opció kincs, így egy kis ezüstözéssel megy nagyobb órajelen és kevesebb feszültséggel. Proci valamelyik E1xxx kiadás. Utolsó megmaradt 775-ös gép.
Ezt így simán 45 fok alatt tartja. -
juliabrilke
veterán
válasz
Sanchez638 #30875 üzenetére
Akkor szerintem kihagyom, kicsit gyenge lenne.
Mondjuk abban se vagyok biztos, hogy létezik 478/775-ös foglalatra passzív megbízható hűtő. -
juliabrilke
veterán
válasz
Sanchez638 #30867 üzenetére
Mik a tapasztalatok ezzel a hűtővel?
Egyszer akartam ilyet szerezni, de lemondtam róla. a lapomon most viszont kicsit kókányolva van egy másik hűtő.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #30861 üzenetére
én egy p4p800-at várok...
már nagyon hiányzik... -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #30848 üzenetére
micsda? nem értelek
igen a klaszikus perces laposmakik..,
100/100-ról 10p alatt 9-ra -
törölt tag
válasz
Sanchez638 #30849 üzenetére
pls mie scinalod etz vlem?
-
törölt tag
válasz
Sanchez638 #30844 üzenetére
csak az, ugyanazt a manualt adják mind2 verzióhoz, csak van benne egy raidos rész.
-
válasz
Sanchez638 #30836 üzenetére
Desktop gépből kivenni a vinyót még elmegy de laptopot, főleg a régieket, rémálom szétszedni csak a vinyó miatt. Akkor már inkább kivárom amíg párhuzamos kábelen átcsorog az adat. De alapjában a helyi hálózat híve vagyok, kényelmes, retro gépre amennyi cucc kell, még 10Mbites retro hálókártyán is hamar átmegy. Régi laptopokban viszont nincs hálókártya de párhuzamos port van.
-
válasz
Sanchez638 #30833 üzenetére
Azt nem tudja rádugni a régi laptopra és a dosos gépekre
-
Ranagol_5
senior tag
válasz
Sanchez638 #30802 üzenetére
Nekem van egy 6 gigás dos játék pakkom valahol duplarétegü dvd-n.
DBob
Erre én is kiváncsi lennék, csak már arra sem emlékszem, hogy kinek volt meg a nagy halom cd.. -
válasz
Sanchez638 #30815 üzenetére
Viás/Sises P3-asban is próbáltad? Abban még mennie kéne (meg SlotA-ban is), "csak" az SS7, Slot1 meg az Inteles S370-en nem eszi a modernebb (nagyobb adatsűrűségű) sd ramokat.
-
válasz
Sanchez638 #30806 üzenetére
Amikor kijön egy adott hardver, az az aktuális trendről szól.. az hogy kompatibilis visszafelé, az már csak egy plusz és ez sosem volt elvárás
kiadták a ramocskádat, mert akkor már tombolt a Thunderbird, a tualatin, de lehet már a P4 is... ezekhez lett készítve és marhára nem azért hogy sanchezsa meg bacsis, meg az egész K6-III totyik lakói szaros P2-es lapba csapassa azt a spéci ramocskát
-
törölt tag
válasz
Sanchez638 #30808 üzenetére
lehet hogy valami ilyen tuning gémer korai 462-be szánték, amivel folyékony nitrogéneztek, nem?
-
törölt tag
válasz
Sanchez638 #30806 üzenetére
e-penis?
-
válasz
Sanchez638 #30804 üzenetére
valószínűleg mert egy oldalas modul amiket nem nagyon csipáznak a P3-nál régebbi gépek
-
törölt tag
válasz
Sanchez638 #30795 üzenetére
ez az jelenti, hogy egyes játékok nem működhetnek win98 alatt, mert meg vannak patch-elve?
-
törölt tag
válasz
Sanchez638 #30792 üzenetére
az miért nem jó?
-
törölt tag
válasz
Sanchez638 #30789 üzenetére
köszi!
-
Pyton
aktív tag
válasz
Sanchez638 #30773 üzenetére
Ezeket találtam:
"6) Rumor- Someone from 3dfx in Sept. 1998 floated the idea of a revision 3.0 version of the Voodoo II with 125mhz ram clocked at higher speed then 90 mhz default. This might have been considered a filler before the Voodoo 3 was released or simply the marketing department playing mind games." [link]
"I have 4 Diamond Monster 3D II cards.
My 2 Revision B cards have 125MHz memory and my 2 Revision E, more current cards, have only 100MHz memory chips on it."
[link]Érdekes...
A közeljövőben mindenesetre vallatóra fogom a kártyát, van itthon 4 db peltier hozzájuk való vizesblokkal. A memórián nem fog múlni.
-
Pyton
aktív tag
válasz
Sanchez638 #30771 üzenetére
Ilyen csak ugye nem 100 MHz-esek a ramok. Eddig sose találkoztam 125 MHz-es változattal, nem is tudtam, hogy létezik. Bírhat a "GPU" egyáltalán ilyen tempót?
-
Rive
veterán
válasz
Sanchez638 #30767 üzenetére
Ja, rá tudod rakni a /dev/null -t
-
Exian
addikt
válasz
Sanchez638 #30767 üzenetére
Nagy reményem nincs a dologhoz, de majd meglátjuk.
Egyébként egy tipikusan HDD zabáló gépből származik a diszk, bár én gyanítom, hogy a felhasználó keze, vagy még inkább lába is benne van a dologban, egyszer elcsíptem, amikor nem gyengén rúgta a gépet, amikor az nem úgy ment, ahogyan ő szerette volna
Mert hogy 2 éven belül 2 vagy 3 merevlemezt nullázott le... ezen is látszik, hogy még 2 évig sem ment. Igaz, utána a tápegység is behalt, egy ócska valami, lehet, hogy az is nyirbálta őket.
Tápcsere 2 éve volt, akkor raktam bele másik merevlemezt, azóta nem szóltak, hogy gond lenne. Előtte évente-másfélévente hullottak ki a diszkek a gépből.
Ja, mert ez az 500-as is már azóta nálam van (2 vagy 3 éve?), de csak most került elő egy fiók mélyéről
Már el is felejtettem.
-
válasz
Sanchez638 #30763 üzenetére
Picit bővebben?
Modellszámmal / képpel egyszerűbb lenne -
válasz
Sanchez638 #30757 üzenetére
Én is úgy gondoltam mint bacsis, de ez mást mond - simán felmehet 100W fölé is.
Viszont az ilyen kis tápok általában brand tápok, amik pont azt tudják ami rá van írva.
Nekem is van egy ilyen dell tápom, rá is van írva hogy mennyi ideig és mennyi a maximuma amit le tud adni - talán 110-es a táp, de 130-at vagy 135-öt tud 10 mp-ig, vagyis belekalkulálták a tervezéskor az indításkori nagyobb löketet is. -
válasz
Sanchez638 #30756 üzenetére
ha IGP-s lesz a cucc, akkor ez sztem megáll oylan 60-70W-ba
-
Exian
addikt
válasz
Sanchez638 #30756 üzenetére
En nem eroltetnem. Az a cerka proci tud kajalni
A winyo is tud felvenni jelentosebb delejt indulaskor.
-
Rive
veterán
válasz
Sanchez638 #30737 üzenetére
Hát, a használati értéke ~ nulla. P4 alá az a lap, aminél nem igazán lehet lejjebb adni...
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #30724 üzenetére
természetesen nem akarok vele senkit se átcseszerinteni.
viszont az egy éve powermaxolt Diamondmax Plus 8-aaom tökéleres, mindennapi használatban van, és még mindig 100-as. -
válasz
Sanchez638 #30728 üzenetére
Ha nem terjed tovább a bades rész akkor lehet nyugodtan használni ezeket a vinyókat, persze fontosabb dolgokat azért érdemes több helyen is tárolni, ált. a vinyó egy fix részére (leginkább az elején vagy végén) korlátozódnak a bades részek, azt a részét particionálatlanul kell hagyni, hogy még véletlenül se tévedjen rá adat. Ilyen 9-18%-os vinyók is mennek már évek óta így, hogy a HDS csak néhány napot jósolt nekik
, máskor meg 100-as vinyó döglik be menthetetlenül minden előjel nélkül egyik napról a másikra.
-
válasz
Sanchez638 #30719 üzenetére
A gyerek is ilyesmit akar, de nem igazánmernék venni használtat, szerintem amit eladnak, annak a nagy része nem százas, ezért is adják el.
-
válasz
Sanchez638 #30713 üzenetére
-
válasz
Sanchez638 #30699 üzenetére
akkor ez elég egyértelmá, hogy távozott a lap az örök bit mezőkre
-
válasz
Sanchez638 #30696 üzenetére
VGA döntögetés nem segít?
Nem zárod a lapot alulról csavarral / bármivel?
Ugyanaz a táp kint is meg bent is?Illetve, meg is adhatta magát ESD-ileg....
-
válasz
Sanchez638 #30693 üzenetére
Attól hogy rossz?
-
Exian
addikt
válasz
Sanchez638 #30684 üzenetére
Ilyen IBM gépeim vannak (P4 belsővel), csak fekvő kivitelben. Cégnél ilyenek vannak helyi kisszervernek, meg van egy sajátom, amit mondjuk épp holnap adok el. Szeretem ezeket a gépeket, mert stabilak, de a hűtés felfogatása agyrém!
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
ez jó cuccóóós
erről jut eszembe (más)
mi a véleményetek erről a deszkáról, habár ez nem retró (egyeseknek az ugye bacsis?
)
Asus M2R-FVM/VP/S.
Ehhez keresek "fusi" (Fujutsu Siemens gépházat) táp nélkül.
Lehetőleg fekvőt, vagy ha nem lehet, akkor hűtővel mert nagyon nagy a hűtőm (Arctic freezer 64 pro) -
válasz
ez a haz sanszos hogy matx-es lapok fogadasara lett felkeszitve, ilyen esetben masszivan barkacsolni kell a hazat, hogy faintosan bele tudj rakni at szabvanyu lapot
-
válasz
Sanchez638 #30681 üzenetére
ahogy te érzted/használod szívesebben
-
válasz
Sanchez638 #30674 üzenetére
sajna a P3-akkal eséyltelen hogy elinduljon a cucc
-
válasz
Sanchez638 #30671 üzenetére
Hogyne jó kis lap! Viszont bacsis már régóta keres egy ilyen 333- as procit, egy másik mellé kell neki, biztos meg tudtok egyezni....
szerk: meg is előzött
-
válasz
Sanchez638 #30671 üzenetére
az attól függ...
Elég hurka mert csak 66MHz-es FSB-t támogat hivatalosan.. igaz elindulnak benne a 100-as FSB-s P2-k is de jóval alacsonyabb órajelen.. BIOS-ban igaz lehet korrigálni 75, talán 83MHz-re is, de az a plafon...
Viszont az tutiság benne hogy ez AT/ATX-es lap, AT szabványra épülve, azaz berakhatod régi, retro házba isszal pl tök vad egy XT házba berakni egy iylent és akkor beröffented az XT házas XT tápos vasat, azt megjelenik a Windows XP logó mondjuk
szerk: a procid viszont marhára kéne nekem, nem akarod elbotlolni? -
válasz
Sanchez638 #30628 üzenetére
Látom, feltettél egy rejtvénysort.
(a feladat: meg kell fejteni hogy melyik proci milyen foglalatba, milyen alaplapba való)
-
válasz
Sanchez638 #30628 üzenetére
Igen, csak kell az eredeti cd- n levő kép/felirat.
-
válasz
Sanchez638 #30624 üzenetére
Ok, megnézem majd, fotózd le vagy szkenneld be
(#30623) nakos1212 : a hifisták alapos szeánszok után döntenek, akkor is gyakran bizonytalan, behatárolhatatlan a vélemény
-
válasz
Sanchez638 #30621 üzenetére
Az nem ez a feeling, ez usb- s külső, bármelyik gépre dugom egyből van rajta minőségi hang, nincs kártya-része a gépben. Valamint van hullámtábla is mint a többi Awe-Live-Audigy kártyánál. Működik Win98- tól Win7- ig, usb1.1- en is megy, retro gépeken. Kint vannak az usb hubjaim az asztalon, csak ide-oda dugom, nem kell kártyát pakolgatni gépből-gépbe, egyből tesztelhető referenciaként a gépben levő kártyához képest. Creative minőséget megszoktam, többi kártya nem hozza nekem az igazi jó hangminőséget. Igaz a GUSPnP hullámtáblája elgondolkodtató, hallgatgatom egy ideje.
-
válasz
Sanchez638 #30617 üzenetére
A GUSPnP- n én is olyan kb 2 éve elmélkedek, kísérletezek
, kezdek haladó lenni. Az Awe32- őt 17 éve nyúzom, elmondhatom hogy az Awe-tudományok doktora vagyok
-
válasz
Sanchez638 #30614 üzenetére
A GUSPnP- t ne hagyd ki, tegyél bele 8M ramot és az Utopia patch-készlettel go.Nagy élmény. A Monster is jól szól, de hangmintákkal azt még tüzetesen nem vizsgáltam de ami késik nem múlik
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #30600 üzenetére
A kép klikkelésre erőteljesen nagyítható.
4600-as nyákon 8460-as felirat, amin rajta van a 8440-as matrica, azaz "csak" Ti 4400. -
válasz
Sanchez638 #30591 üzenetére
Az enyém csavart, nem csavartat még nem láttam, bár lehet hogy van, megoldották valahogy
-
törölt tag
válasz
Sanchez638 #30567 üzenetére
Passzolom, hogy eredeti, egy szatyor kábel közül jött elő.
-
válasz
Sanchez638 #30579 üzenetére
Én is úgy gondolom hogy van egy határ, 5-10-20 kg, akinek aktuális, az úgyis utánaolvas.
-
válasz
Sanchez638 #30576 üzenetére
Írtam, nem olvastam át részletesen, de valószínű hogy mobilházat nem visznek Győrből Nyíregyházára ingyen....
-
törölt tag
válasz
Sanchez638 #30561 üzenetére
igen
-
válasz
Sanchez638 #30553 üzenetére
Nem a helyigény a lényeg, hanem a pontosabb forraszthatóság (meg ha jól tudom, technikailag is egyszerűbb a forrasztás), sokkal kevésbé sérülékeny nincsenek az oldalra kinyúló zárható illetve megsérthető lábak, többek között.
-
válasz
Sanchez638 #30547 üzenetére
Hú, akkor Neked tényleg kell, annyi kártyához
, azt gondoltam már azt is szereztél egy csomót.....
szerk: egy rövidebb VGA kábel is jó, amelyik egyik végén apa másikon anya
-
Balathruin
veterán
válasz
Sanchez638 #30545 üzenetére
Voodoo 1 + átkötő volt nekem öccá, szóval drága.
-
válasz
Sanchez638 #30545 üzenetére
Valóban ritka, nekem is kevesebb az átkötő mint a kártya, asszem 4 vagy 5 átkötőm van.
-
válasz
Sanchez638 #30543 üzenetére
A kábel nem occsó, végül is 1K nem nagy pénz de.....
Nagykanizsa meg elég messze van, nem hiszem hogy lerongyolok egy Voodoo- ért
-
válasz
Sanchez638 #30530 üzenetére
Alapvetően a P24D (DX2 WB ebben a leírásban) lábkiosztásával egyezik meg az am5x86, + meg kell keresned a DX4 2X-es szorzóját, hogy 4X-esen menjen (olykor nincs kivezetve a lapra, de egy minimális pinmoddal akkor is megoldható a dolog).
-
Balathruin
veterán
válasz
Sanchez638 #30513 üzenetére
Bitchin' fast 3D SLI?
-
válasz
Sanchez638 #30517 üzenetére
Ennél már meg kell hűteni az északi hidat alaposan, különben előbb-utóbb megfő.
-
válasz
A supportjában benne van az Athlon 64 X2 6000+ , legalább ezt tegyél bele az SLI kihajtásához.
szerk: vagy egy Opteront
-
Rive
veterán
válasz
Voodoo2?
-
válasz
hááát, egy ilyen proci mgé egy Geforce 6600 SLI párost sem hiszem hogy teljesen ki tudna hajtani
-
válasz
Sanchez638 #30506 üzenetére
nagy altalanossagban cl9 passzol 1333hoz, de vannak cl10esek is, viszont akad olyan ami meg birja a cl7et...
-
válasz
Sanchez638 #30503 üzenetére
ez most nagyjából oylan kérdés volt, hogy miylen üzemanyagot tankoljak az autómba
bázzeg... milyen autód van? dízeles vagy benzines? 2 ütemű? 4 ütemű?
remélem érted mire akarok kilyukadni -
válasz
Sanchez638 #30495 üzenetére
Nézegettem, az a baj hogy a proci sem melegszik
-
válasz
Sanchez638 #30493 üzenetére
bacsis szerint igen, ami nálam van azzal nem jutok semmire, nem indul.
-
válasz
Sanchez638 #30480 üzenetére
Na ebből sokminden kiderül csak a válasz nem
-
válasz
Sanchez638 #30450 üzenetére
Tegyél föl egy fotót, meg méreteket, anélkül senki nem fog foglalkozni a kereséseddel szerintem - akinek házban van, az nem adja, akinek meg nem házban van, annak meg gőze sincs hogy miről is van szó.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #30448 üzenetére
Ezért nem szabad beléjük nyúlni, hiába van velük tele a HA 15K-s kétmagos konfigokkal.
Szépek, márkásak, csak el ne romoljon valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest